LAJMI I FUNDIT:

Mësimi

64 Artikuj

Studimi i fundit tregon se një numër i vogël i nxënësve janë infektuar me COVID-19, pediatret gjermanë këshillojnë që shkollat të mos mbyllen

Studimi i fundit tregon se një numër i vogël i nxënësve janë infektuar me COVID-19, pediatret gjermanë këshillojnë që shkollat të mos mbyllen

Evropa
Si ndikon tek fëmijët rihapja dhe rimbyllja e shkollave?

Si ndikon tek fëmijët rihapja dhe rimbyllja e shkollave?

Këshilla Lifestyle
Sekreti i të mësuarit: Si t’ia bëni për të rritur aftësinë e memories?

Sekreti i të mësuarit: Si t’ia bëni për të rritur aftësinë e memories?

Psikologji
Hoti për fillimin e vitit shkollor: Të punojmë me disiplinë maksimale që të mos detyrohemi të ndërpresim sërish mësimin

Hoti për fillimin e vitit shkollor: Të punojmë me disiplinë maksimale që të mos detyrohemi të ndërpresim sërish mësimin

Kosovë
Fillimi i vitit shkollor, IKSHPK me rekomandime se si duhet vepruar pas hapjes së shkollave

Fillimi i vitit shkollor, IKSHPK me rekomandime se si duhet vepruar pas hapjes së shkollave

Kosovë
Haziri: Gjilani është përgatitur maksimalisht për fillimin e vitit të ri shkollor

Haziri: Gjilani është përgatitur maksimalisht për fillimin e vitit të ri shkollor

Kosovë
Zemaj: Po bëjmë përgatitjet e duhura që mësimi të fillojë sipas planit

Zemaj: Po bëjmë përgatitjet e duhura që mësimi të fillojë sipas planit

Kosovë
Komunat me shumicë serbe fillojnë me mësim online

Komunat me shumicë serbe fillojnë me mësim online

Kosovë
Hoti për shtyrjen e fillimit të mësimit deri më 14 shtator: Nuk ka qenë vendim i lehtë

Hoti për shtyrjen e fillimit të mësimit deri më 14 shtator: Nuk ka qenë vendim i lehtë

Kosovë
Një orë mësimore do të zgjasë 30 minuta

Një orë mësimore do të zgjasë 30 minuta

Kosovë
Gjilani bën përgatitjet për rikthimin e nxënësve në objektet shkollore

Gjilani bën përgatitjet për rikthimin e nxënësve në objektet shkollore

Arsim
Likaj: Viti i ri shkollor të fillojë më 1 shtator për parashkollorët, klasat e I, II, III, VI, IX 

Likaj: Viti i ri shkollor të fillojë më 1 shtator për parashkollorët, klasat e I, II, III, VI, IX 

Kosovë
Komuna e Fushë Kosovës vendos që mësimi të fillojë më 1 shtator

Komuna e Fushë Kosovës vendos që mësimi të fillojë më 1 shtator

Kosovë
​Likaj: Presim së shpejti publikimin e vendimit dhe datën kur do të fillojë mësimi

​Likaj: Presim së shpejti publikimin e vendimit dhe datën kur do të fillojë mësimi

Kosovë
Hoti: Jemi duke finalizuar opsionet për organizimin e mësimit nga 1 shtatori

Hoti: Jemi duke finalizuar opsionet për organizimin e mësimit nga 1 shtatori

Kosovë
​Peja në shtator synon kthimin e nxënësve në shkolla

​Peja në shtator synon kthimin e nxënësve në shkolla

Arsim
Të uriturit mësojnë më mirë

Të uriturit mësojnë më mirë

Kujtesa
Kështu mund të duken shkollat dhe mësimi – nëse do të rifillojnë në vjeshtë

Kështu mund të duken shkollat dhe mësimi – nëse do të rifillojnë në vjeshtë

Nga Bota
Nëntë këshilla të shkëlqyeshme për prindërit të cilët i shkollojnë fëmijët në shtëpi: Nëse bëhen nervozë, veproni kështu!

Nëntë këshilla të shkëlqyeshme për prindërit të cilët i shkollojnë fëmijët në shtëpi: Nëse bëhen nervozë, veproni kështu!

Këshilla Lifestyle
Si të mos flini gjatë kohës kur jeni duke mësuar apo lexuar?

Si të mos flini gjatë kohës kur jeni duke mësuar apo lexuar?

Lifestyle
Sot fillon gjysmëvjetori i dytë

Sot fillon gjysmëvjetori i dytë

Arsim
Pas tërmetit në Shqipëri, sot nis mësimi në zonat e prekura

Pas tërmetit në Shqipëri, sot nis mësimi në zonat e prekura

Shqipëri
Dëshironi fëmijë inteligjent? Kalërimi avancon të mbajturit në mend dhe mësimin

Dëshironi fëmijë inteligjent? Kalërimi avancon të mbajturit në mend dhe mësimin

Fëmija juaj
Suksesi në shkollë varet nga ushqimi

Suksesi në shkollë varet nga ushqimi

Ushqim i shëndetshëm