LAJMI I FUNDIT:

Mastercard

18 Artikuj

Visa dhe MasterCard pezullojnë punën në Rusi

Visa dhe MasterCard pezullojnë punën në Rusi

Botë
MasterCard bllokon transaksionet nga Rusia

MasterCard bllokon transaksionet nga Rusia

Botë
MasterCard largon nga përdorimi rripat magnetikë të kartelave bankare

MasterCard largon nga përdorimi rripat magnetikë të kartelave bankare

Botë
MasterCard nuk do të lëshojë më kartela në Indi, akuzohet për shkeljen e të dhënave

MasterCard nuk do të lëshojë më kartela në Indi, akuzohet për shkeljen e të dhënave

Botë
ProPay – kuleta juaj digjitale nga banka ProCredit dhe Mastercard

ProPay – kuleta juaj digjitale nga banka ProCredit dhe Mastercard

Marketing
Bankat qendrore po mendojnë një botë pa kartëmonedha

Bankat qendrore po mendojnë një botë pa kartëmonedha

Financa
Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Financa
Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Financa
IuteCredit dhe Mastercard zyrtarizojnë bashkëpunimin

IuteCredit dhe Mastercard zyrtarizojnë bashkëpunimin

Financa
Bashkëthemeluesi i Facebookut ka thënë kriptovaluta Libra do t’i japë investitorëve fuqi të tepruar

Bashkëthemeluesi i Facebookut ka thënë kriptovaluta Libra do t’i japë investitorëve fuqi të tepruar

Lajme Teknologji
Kriptovaluta që Facebook e lanson javën që vjen, do të mbështetet nga Visa, Mastercard dhe Uber

Kriptovaluta që Facebook e lanson javën që vjen, do të mbështetet nga Visa, Mastercard dhe Uber

Media Sociale
Halkbank dhe Mastercard edhe këtë vit partnerë të besueshëm të “Ohri vrapon”

Halkbank dhe Mastercard edhe këtë vit partnerë të besueshëm të “Ohri vrapon”

Ekonomi
MasterCard gjobitet nga BE në vlerë prej 570 milionë eurosh

MasterCard gjobitet nga BE në vlerë prej 570 milionë eurosh

Financa
MasterCard: Nuk do të ketë faturim automatik gjatë blerjeve të periudhës provuese

MasterCard: Nuk do të ketë faturim automatik gjatë blerjeve të periudhës provuese

Financa
‘MasterCard’ do të mundësojë transaksione të kriptovalutave

‘MasterCard’ do të mundësojë transaksione të kriptovalutave

Financa
MasterCard aplikon për patentë për të siguruar pagesat me teknologjinë Blockchain

MasterCard aplikon për patentë për të siguruar pagesat me teknologjinë Blockchain

Financa
Në të ardhmen kartela bankare do të jen pa pinë klasik

Në të ardhmen kartela bankare do të jen pa pinë klasik

Financa
Mastercard rrezikon të paguajë 19 miliardë dollarë gjobë ndaj 45 milionë britanikëve

Mastercard rrezikon të paguajë 19 miliardë dollarë gjobë ndaj 45 milionë britanikëve

Të Tjera