LAJMI I FUNDIT:

Marcel Proust

16 Artikuj

Colette: Shkrimtarja më dashur franceze e të gjitha kohërave

Colette: Shkrimtarja më dashur franceze e të gjitha kohërave

Analiza
Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Agron Shala
Jean Genet dhe tri ditët e kaluara në Shqipëri

Jean Genet dhe tri ditët e kaluara në Shqipëri

Fakte
Mbi miqësinë e të lexuarit

Mbi miqësinë e të lexuarit

Cult+
Kanë fatin e tyre … edhe botimet

Kanë fatin e tyre … edhe botimet

Fakte
Skandali qindvjeçar

Skandali qindvjeçar

Fakte
Romani që ndryshoi mënyrën se si e perceptojmë kohën

Romani që ndryshoi mënyrën se si e perceptojmë kohën

Analiza
Roli i Prustit në letërsi dhe ndikimi te Koliqi

Roli i Prustit në letërsi dhe ndikimi te Koliqi

Analiza
Historia e shëmtisë

Historia e shëmtisë

Fakte
Të kërkosh kuptimin e jetës, përmes të shkruarit

Të kërkosh kuptimin e jetës, përmes të shkruarit

Fjala+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Viti 1919: Konferenca e padrejtësive

Agron Shala
Zakonet e çuditshme, të shkrimtarëve e mëdhenj

Zakonet e çuditshme, të shkrimtarëve e mëdhenj

Fakte
Shitet vepra origjinale e Proustit

Shitet vepra origjinale e Proustit

Cult+
Arkivi i Proustit kalon vlerën e 750 mijë eurove në ankand

Arkivi i Proustit kalon vlerën e 750 mijë eurove në ankand

Cult+
Foto e dorëshkrime të Marcel Proust dalin në ankand në Paris

Foto e dorëshkrime të Marcel Proust dalin në ankand në Paris

Interesante