LAJMI I FUNDIT:

Maqedonia në NATO dhe BE

3649 Artikuj

Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Zgjerimi i përshpejtuar i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor është po aq i rëndësishëm për Brukselin sa edhe për rajonin tonë

Mariçiq: Zgjerimi i përshpejtuar i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor është po aq i rëndësishëm për Brukselin sa edhe për rajonin tonë

Politikë
Delegacioni i BE-së: Çdo anëtare e BE-së do të vendos vetë nëse i pranon pasaportat me emrin e vjetër të Maqedonisë

Delegacioni i BE-së: Çdo anëtare e BE-së do të vendos vetë nëse i pranon pasaportat me emrin e vjetër të Maqedonisë

Politikë
Jovanoviç: Qytetarët janë pro BE-së dhe NATO-s, sepse janë të vetëdijshëm se Rusia është një vend tiranik

Jovanoviç: Qytetarët janë pro BE-së dhe NATO-s, sepse janë të vetëdijshëm se Rusia është një vend tiranik

Maqedonia e Veriut
Pendarovski shqetësohet për rënien e interesit për BE-në në rajon, dhe në Maqedoninë e Veriut

Pendarovski shqetësohet për rënien e interesit për BE-në në rajon, dhe në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Pres zgjedhje të rregullta dhe demokratike, nuk e përjashtoj mundësinë e ndërhyrjes së huaj përmes dezinformatave dhe aktiviteteve hibride

Kovaçevski: Pres zgjedhje të rregullta dhe demokratike, nuk e përjashtoj mundësinë e ndërhyrjes së huaj përmes dezinformatave dhe aktiviteteve hibride

Maqedonia e Veriut
Xhaferi – Stefanishina: Maqedonia e Veriut është partner i Ukrainës dhe faktor i rëndësishëm në stabilitetin evropian

Xhaferi – Stefanishina: Maqedonia e Veriut është partner i Ukrainës dhe faktor i rëndësishëm në stabilitetin evropian

Maqedonia e Veriut
Delegacioni i BE-së në RMV: Ndryshimet në ligjin e lojërave të fatit nuk i referohen as legjislacionit të kufizuar europian

Delegacioni i BE-së në RMV: Ndryshimet në ligjin e lojërave të fatit nuk i referohen as legjislacionit të kufizuar europian

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Duhet të ndihmojmë industrinë ushtarake që të forcojë kapacitetet e saja sepse kjo do të përmirësojë edhe ekonominë tonë

Petrovska: Duhet të ndihmojmë industrinë ushtarake që të forcojë kapacitetet e saja sepse kjo do të përmirësojë edhe ekonominë tonë

Politikë
Xhaferi-Michel: Maqedonia e Veriut duhet të shfrytëzojë mundësinë për anëtarësim në BE

Xhaferi-Michel: Maqedonia e Veriut duhet të shfrytëzojë mundësinë për anëtarësim në BE

Politikë
Xhaferi: Integrimi evropian mbetet në fokus të Qeverisë së RMV-së

Xhaferi: Integrimi evropian mbetet në fokus të Qeverisë së RMV-së

Politikë
Spasovski: Maqedonia e Veriut shënon 4 vjet nga ratifikimi i anëtarësimit në NATO

Spasovski: Maqedonia e Veriut shënon 4 vjet nga ratifikimi i anëtarësimit në NATO

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Zgjedhjet janë udhëkryq – BE deri në 2030 ose një film i vjetër që e kemi parë për 11 vjet

Mariçiq: Zgjedhjet janë udhëkryq – BE deri në 2030 ose një film i vjetër që e kemi parë për 11 vjet

Maqedonia e Veriut
Mitreski-Aggeler: Kuvendi funksional dhe efikas është në interes të qytetarëve dhe shtetit

Mitreski-Aggeler: Kuvendi funksional dhe efikas është në interes të qytetarëve dhe shtetit

Maqedonia e Veriut
Gjermania konfirmon mbështetjen për Maqedoninë e Veriut në rrugën drejt BE-së

Gjermania konfirmon mbështetjen për Maqedoninë e Veriut në rrugën drejt BE-së

Maqedonia e Veriut
David McAllister: BE-ja nuk e realizoi premtimin e dhënë për Maqedoninë

David McAllister: BE-ja nuk e realizoi premtimin e dhënë për Maqedoninë

Politikë
Mariçiq: Është dërguar në Bruksel një version i Planit të veprimit për bashkësitë etnike në vend

Mariçiq: Është dërguar në Bruksel një version i Planit të veprimit për bashkësitë etnike në vend

Maqedonia e Veriut
LSDM: Mickoski nuk ofron vizion për integrimin evropian

LSDM: Mickoski nuk ofron vizion për integrimin evropian

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Aggeler: Zgjedhja e Kryeministrit të parë shqiptar është një konfirmim i fuqishëm i demokratizimit të Maqedonisë së Veriut

Xhaferi-Aggeler: Zgjedhja e Kryeministrit të parë shqiptar është një konfirmim i fuqishëm i demokratizimit të Maqedonisë së Veriut

Politikë
Kovaçevski-Taravari: Maqedonia nuk ka alternativë përveç anëtarësimit në BE

Kovaçevski-Taravari: Maqedonia nuk ka alternativë përveç anëtarësimit në BE

Politikë
Grkovska: Partneriteti me SHBA-në është kyç në trajtimin e ndikimeve ruso-kineze në Ballkan

Grkovska: Partneriteti me SHBA-në është kyç në trajtimin e ndikimeve ruso-kineze në Ballkan

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Reka: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria kontribuojnë në stabilitetin rajonal dhe mundësia shumë reale për anëtarësim në BE deri në vitin 2030

Xhaferi-Reka: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria kontribuojnë në stabilitetin rajonal dhe mundësia shumë reale për anëtarësim në BE deri në vitin 2030

Politikë
Ahmeti: Të bashkohemi që ta bëjmë Maqedoninë evropiane

Ahmeti: Të bashkohemi që ta bëjmë Maqedoninë evropiane

Politikë
Meris: Gjatë presidencës belge duam të arrijmë rezultate në zgjerim të BE-së

Meris: Gjatë presidencës belge duam të arrijmë rezultate në zgjerim të BE-së

Maqedonia e Veriut