LAJMI I FUNDIT:
Maqedonia e Veriut

Maqedonia e Veriut

5720 Artikuj

Info

Pas 27 viteve kontest politik dhe bilateral në diplomaci, me marrëveshjen e re me Greqinë, Maqedonia prej janarit të vitit 2019 quhet Maqedonia e Veriut. Ky emër ishte si nismë e fillim të procedurës që shteti të bëhet anëtar i NATO-s dhe të fillojë bisedimet me Bashkimin Evropian.

Buçkovski: Me Marrëveshjen e Ohrit u bëmë shembull pozitiv për ndërtimin e një shoqërie multietnike

Buçkovski: Me Marrëveshjen e Ohrit u bëmë shembull pozitiv për ndërtimin e një shoqërie multietnike

Politikë
Dy vjet burg për infermieren e Onkologjisë së Shkupit për shitjen e ilaçeve

Dy vjet burg për infermieren e Onkologjisë së Shkupit për shitjen e ilaçeve

Maqedonia e Veriut
Revizioni në RMV: Shumë pak institucione paguajnë shtesën për punë jashtë orarit

Revizioni në RMV: Shumë pak institucione paguajnë shtesën për punë jashtë orarit

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni në Maqedoni, kolona të gjata në vendkalimin kufitarë në Bllacë

Komunikacioni në Maqedoni, kolona të gjata në vendkalimin kufitarë në Bllacë

Maqedonia e Veriut
Rritje e mundshme e çmimit të bukës në RMV për shkak të shtrenjtimit të energjisë elektrike

Rritje e mundshme e çmimit të bukës në RMV për shkak të shtrenjtimit të energjisë elektrike

Maqedonia e Veriut
Sondazhi i fundit ka treguar se fëmijët në RMV kalojnë shumë kohë në internet

Sondazhi i fundit ka treguar se fëmijët në RMV kalojnë shumë kohë në internet

Maqedonia e Veriut
Arrestohet 42-vjeçari nga Gostivari, rrahu birin dhe bijën e vet

Arrestohet 42-vjeçari nga Gostivari, rrahu birin dhe bijën e vet

Kronikë e Zezë
Kurban Bajrami, qytetarët e RMV ankohen për çmimet e larta

Kurban Bajrami, qytetarët e RMV ankohen për çmimet e larta

Maqedonia e Veriut
Moti në Maqedoninë e Veriut në ditët në vazhdim

Moti në Maqedoninë e Veriut në ditët në vazhdim

Maqedonia e Veriut
Bojçevski: Prioritet i qeverisë së re duhet të jenë punëtorët shëndetësorë që janë pa sigurim shëndetësor

Bojçevski: Prioritet i qeverisë së re duhet të jenë punëtorët shëndetësorë që janë pa sigurim shëndetësor

Maqedonia e Veriut
Shaqir Fetahu dërgon urim për festën e Kurban Bajramit

Shaqir Fetahu dërgon urim për festën e Kurban Bajramit

Maqedonia e Veriut
Ekzaminime falas të nishaneve dhe ndryshimeve të lëkurës sot në Shkup

Ekzaminime falas të nishaneve dhe ndryshimeve të lëkurës sot në Shkup

Maqedonia e Veriut
Indeksi Global i Paqes: Maqedonia e Veriut në vendin e 38-të

Indeksi Global i Paqes: Maqedonia e Veriut në vendin e 38-të

Maqedonia e Veriut
Ahmeti: Të mos përsërisim gabimet e së kaluarës, ky shtet mund të qëndrojë vetëm në mirëkuptimin në mes shqiptarëve dhe maqedonasve

Ahmeti: Të mos përsërisim gabimet e së kaluarës, ky shtet mund të qëndrojë vetëm në mirëkuptimin në mes shqiptarëve dhe maqedonasve

Politikë
Maqedoni, vdekshmëria vitin e kaluar është ulur me 10 përqind – më shumë kanë vdekur meshkuj

Maqedoni, vdekshmëria vitin e kaluar është ulur me 10 përqind – më shumë kanë vdekur meshkuj

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut ia dorëzoi Shqipërisë kryesimin me PBEJL-në

Maqedonia e Veriut ia dorëzoi Shqipërisë kryesimin me PBEJL-në

Politikë
Mariçiq paralajmëron qeverinë e re: Kujdes në marrëdhëniet me Athinën

Mariçiq paralajmëron qeverinë e re: Kujdes në marrëdhëniet me Athinën

Maqedonia e Veriut
Osmani në takim me Papadopoulo, bisedojnë për zbatimin e Marrëveshjes së Prespës

Osmani në takim me Papadopoulo, bisedojnë për zbatimin e Marrëveshjes së Prespës

Politikë
Krerët e 13 shteteve të Evropës Juglindore sot në Shkup, RMV përfundon udhëheqjen me PBEJL-në

Krerët e 13 shteteve të Evropës Juglindore sot në Shkup, RMV përfundon udhëheqjen me PBEJL-në

Maqedonia e Veriut
Xhaferi në takim me Begajn: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë më shumë se vetëm vende fqinje

Xhaferi në takim me Begajn: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë më shumë se vetëm vende fqinje

Politikë
Bujar Osmani: Anëtarësimi në BE i të gjithë pjesëmarrësve në PBEJL është garanci për stabilitetin dhe prioritetin tonë

Bujar Osmani: Anëtarësimi në BE i të gjithë pjesëmarrësve në PBEJL është garanci për stabilitetin dhe prioritetin tonë

Politikë
Italia dhe Maqedonia e Veriut ndërlidhen në sferën e arsimit, Silvestri: E rëndësishme që studentët të ndërtojnë të ardhmen europiane

Italia dhe Maqedonia e Veriut ndërlidhen në sferën e arsimit, Silvestri: E rëndësishme që studentët të ndërtojnë të ardhmen europiane

Arsim
Rritet çmimi i bukës në RMV prej 10% për shkak të tregjeve botërore të grurit

Rritet çmimi i bukës në RMV prej 10% për shkak të tregjeve botërore të grurit

Maqedonia e Veriut
Numri i nënkryetarëve të Kuvendit do të përcaktohet nesër

Numri i nënkryetarëve të Kuvendit do të përcaktohet nesër

Maqedonia e Veriut