LAJMI I FUNDIT:

Majlinda Bregu

78 Artikuj

Bregu: Përpjekjet e rajonit në reformimin e agjendës së Tregut të Përbashkët Rajonal njihen dhe mbështeten gjerësisht

Bregu: Përpjekjet e rajonit në reformimin e agjendës së Tregut të Përbashkët Rajonal njihen dhe mbështeten gjerësisht

Shqipëri
​Osmani takon Bregun, konfirmohet gatishmëria për avancimin e bashkëpunimit rajonal

​Osmani takon Bregun, konfirmohet gatishmëria për avancimin e bashkëpunimit rajonal

Kosovë
Gërvalla dhe Bregu bisedojnë për krijimin e tregut të përbashkët rajonal

Gërvalla dhe Bregu bisedojnë për krijimin e tregut të përbashkët rajonal

Të Tjera
Futourismo shpall 7 idetë më të mira për të ndihmuar turizmin në Ballkanin Perëndimor

Futourismo shpall 7 idetë më të mira për të ndihmuar turizmin në Ballkanin Perëndimor

Të Tjera
Fuqizimi i grave është thelbësor në përpjekjet e Ballkanit Perëndimor për t’u rikthyer më të fortë pas pandemisë

Fuqizimi i grave është thelbësor në përpjekjet e Ballkanit Perëndimor për t’u rikthyer më të fortë pas pandemisë

Opinione
Këshilli për Bashkëpunim Rajonal hap konkursin rajonal ‘Futourismo’ për të nxitur turizmin në Ballkan

Këshilli për Bashkëpunim Rajonal hap konkursin rajonal ‘Futourismo’ për të nxitur turizmin në Ballkan

Të Tjera
Bregu: Qeveritë e Ballkanit duhet të mbajnë përgjegjësi për ta zbatuar tregun e përbashkët rajonal

Bregu: Qeveritë e Ballkanit duhet të mbajnë përgjegjësi për ta zbatuar tregun e përbashkët rajonal

Të Tjera
Osmani takon Majlinda Bregun, flasin për bashkëpunimin rajonal

Osmani takon Majlinda Bregun, flasin për bashkëpunimin rajonal

Kosovë
Bregu: Me pikat e përbashkëta të kalimit kufitar, Ballkani Perëndimor mund të kursejë 800 milionë euro në vit

Bregu: Me pikat e përbashkëta të kalimit kufitar, Ballkani Perëndimor mund të kursejë 800 milionë euro në vit

Shqipëri
Osmani në takim me Majlinda Bregun: Vendet e rajonit treguan kohezion gjatë pandemisë

Osmani në takim me Majlinda Bregun: Vendet e rajonit treguan kohezion gjatë pandemisë

Politikë
Bregu: Ballkani nuk mund të humbasë edhe një dhjetëvjeçar tjetër me destabilitete të reja

Bregu: Ballkani nuk mund të humbasë edhe një dhjetëvjeçar tjetër me destabilitete të reja

Ballkan
Bregu: Ballkani Perëndimor duhet të fillojë me mbledhjen e njohurive

Bregu: Ballkani Perëndimor duhet të fillojë me mbledhjen e njohurive

Ballkan
Në Tiranë filloi platforma për nxitjen e konkurrencës dhe inovacionin në Ballkanin Perëndimor

Në Tiranë filloi platforma për nxitjen e konkurrencës dhe inovacionin në Ballkanin Perëndimor

Shqipëri
Bregu: Bashkëpunimi Rajonal ka të bëjë me zgjidhje dhe sfidat e të përbashkëta

Bregu: Bashkëpunimi Rajonal ka të bëjë me zgjidhje dhe sfidat e të përbashkëta

Shqipëri
Bregu: Bashkëpunimi rajonal funksionoi edhe pse disa herë nën stres

Bregu: Bashkëpunimi rajonal funksionoi edhe pse disa herë nën stres

Shqipëri
Bregu: Është koha që të ketë një qëndrim të qartë për procesin e anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor

Bregu: Është koha që të ketë një qëndrim të qartë për procesin e anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor

Shqipëri
RCC bën ndarjen e granteve për turizmin – përfitojnë 16 projekte, nga Kosova vetëm një

RCC bën ndarjen e granteve për turizmin – përfitojnë 16 projekte, nga Kosova vetëm një

Të Tjera
Bregu: Rajoni ka shpresa të mëdha tek presidenca kroate e Këshillit të BE-së

Bregu: Rajoni ka shpresa të mëdha tek presidenca kroate e Këshillit të BE-së

Ballkan
Bregu: Integrimi rajonal nuk mund të bëjë përpara pa integrimin e BE-së

Bregu: Integrimi rajonal nuk mund të bëjë përpara pa integrimin e BE-së

Shqipëri
Bregu: Në pritje të planeve të BE për rajonin, ne duhet të përqendrohemi në bashkëpunimin e ngushtë rajonal dhe në reformat serioze për çdo vend

Bregu: Në pritje të planeve të BE për rajonin, ne duhet të përqendrohemi në bashkëpunimin e ngushtë rajonal dhe në reformat serioze për çdo vend

Shqipëri
Bregu: Qytetarët e Ballkanit Perëndimor kanë nevojë për nxitje nga BE-ja

Bregu: Qytetarët e Ballkanit Perëndimor kanë nevojë për nxitje nga BE-ja

Shqipëri
Bregu: KBR pret që të hapen bisedimet në mesë BE-së dhe Maqedonisë së Veriut

Bregu: KBR pret që të hapen bisedimet në mesë BE-së dhe Maqedonisë së Veriut

Politikë
Bregu: Zbatimi i marrëveshjes për heqjen e roaming-ut Kosovë-Shqipëri do të fillojë nga 1 korriku

Bregu: Zbatimi i marrëveshjes për heqjen e roaming-ut Kosovë-Shqipëri do të fillojë nga 1 korriku

Kosovë
Majlinda Bregu: Është përgjegjësi e politikanëve që të investojnë më shumë në aftësimin e të rinjve (Video)

Majlinda Bregu: Është përgjegjësi e politikanëve që të investojnë më shumë në aftësimin e të rinjve (Video)

Kosovë