LAJMI I FUNDIT:

Liritë fetare

20 Artikuj

DASH publikon raportin për lirinë fetare, Kosova kritikohet për katër çështje

DASH publikon raportin për lirinë fetare, Kosova kritikohet për katër çështje

Kosovë
SHBA kërkon që të lejohet regjistrimi bashkësive fetare në Kosovë, pavarësisht numrit të anëtarëve

SHBA kërkon që të lejohet regjistrimi bashkësive fetare në Kosovë, pavarësisht numrit të anëtarëve

Sociale
Liritë fetare, raporti i DASH përmendi rastet e mohimit të shkollimit për shkak të shamisë, për të cilën kishte raportuar imam Maliqi

Liritë fetare, raporti i DASH përmendi rastet e mohimit të shkollimit për shkak të shamisë, për të cilën kishte raportuar imam Maliqi

Kosovë
Raporti për liritë fetare në Maqedoni: Disa problematika janë tejkaluar, disa çështje duhet të zgjidhen

Raporti për liritë fetare në Maqedoni: Disa problematika janë tejkaluar, disa çështje duhet të zgjidhen

Maqedonia e Veriut
Raporti i DASH-it mbi liritë fetare – Kosova dhe Shqipëria me probleme të trashëguara

Raporti i DASH-it mbi liritë fetare – Kosova dhe Shqipëria me probleme të trashëguara

Kosovë
Imami Maliqi për raportin e DASH-it: Ministria e Arsimit në Kosovë po iu bën padrejtësi komunitetit mysliman

Imami Maliqi për raportin e DASH-it: Ministria e Arsimit në Kosovë po iu bën padrejtësi komunitetit mysliman

Sociale
Raporti i DASH: Kosova vazhdon të mbrojë liritë fetare, por ka edhe sfida

Raporti i DASH: Kosova vazhdon të mbrojë liritë fetare, por ka edhe sfida

Kosovë
Pacolli-Vuçiqit: Ligji për liritë fetare në Kosovë në përputhje me standardet evropiane

Pacolli-Vuçiqit: Ligji për liritë fetare në Kosovë në përputhje me standardet evropiane

Kosovë
​Meta shprehet krenar me harmoninë fetare të kombit shqiptar

​Meta shprehet krenar me harmoninë fetare të kombit shqiptar

Shqipëri
Pacolli flet për liritë fetare në SHBA

Pacolli flet për liritë fetare në SHBA

Kosovë
Ambasadori Kosnett fton që të lexohet raporti për Liritë Fetare në Kosovë

Ambasadori Kosnett fton që të lexohet raporti për Liritë Fetare në Kosovë

Kosovë
Pakistani në listën e zezë të Uashingtonit për liritë fetare

Pakistani në listën e zezë të Uashingtonit për liritë fetare

Nga Bota
Pacolli po merr pjesë në Ministerialin për avancimin e Lirive Fetare në Uashington

Pacolli po merr pjesë në Ministerialin për avancimin e Lirive Fetare në Uashington

Kosovë
DASH: Në Maqedoni ka dallime fetare

DASH: Në Maqedoni ka dallime fetare

Lirim Shabani
Raporti i DASH mbi liritë fetare: Shqipëria njeh barazi e pavarësi fetare

Raporti i DASH mbi liritë fetare: Shqipëria njeh barazi e pavarësi fetare

Shqipëri
Departamenti Amerikan i Shtetit: Liritë fetare me shumë probleme në Kosovë

Departamenti Amerikan i Shtetit: Liritë fetare me shumë probleme në Kosovë

Kosovë
Rreth 40 raste të dëmtimeve të objektet fetare

Rreth 40 raste të dëmtimeve të objektet fetare

Sociale
DASH për liritë fetare në Kosovë: Vështirë të ndahen problemet me karakter etnik dhe ato me karakter fetar

DASH për liritë fetare në Kosovë: Vështirë të ndahen problemet me karakter etnik dhe ato me karakter fetar

Sociale
DASH: Kosova me ligje të mira, por ende me probleme fetare

DASH: Kosova me ligje të mira, por ende me probleme fetare

Politikë
DASH: Kosova ka strategji për t’iu kundërvënë ekstremizmit të dhunshëm

DASH: Kosova ka strategji për t’iu kundërvënë ekstremizmit të dhunshëm

Kosovë