LAJMI I FUNDIT:

Liposuksioni

4 Artikuj

Info

Liposukcioni është procedurë kozmetike për heqjen e yndyrës, e cila nuk mund të largohet përmes dietës dhe ushtrimeve.

Ndërhyrja kryhet nga një kirurg plastik në ije, bel, kofsha, të pasme, shpinë, krahë ose në fytyrë  – për të përmirësuar formën e tyre.

No posts found