LAJMI I FUNDIT:

Lincolnshire

17 Artikuj

Suspendohet infermierja që i kishte lyer flokët e kuqe, derisa spitali punonte me mungesë stafi (Foto)

Suspendohet infermierja që i kishte lyer flokët e kuqe, derisa spitali punonte me mungesë stafi (Foto)

Dështime
Voziti gjashtë javë me tiketën fituese në furgon, pa e ditur se ka fituar lotarinë: “Gati humba 85 milionë euro” (Foto)

Voziti gjashtë javë me tiketën fituese në furgon, pa e ditur se ka fituar lotarinë: “Gati humba 85 milionë euro” (Foto)

Fun Lajme
Përplasën makinën për një tjetër, e braktisën duke ikur me fytyrë të mbuluar (Foto)

Përplasën makinën për një tjetër, e braktisën duke ikur me fytyrë të mbuluar (Foto)

Ngjarje
Helikopterin ushtarak që e bleu përmes internetit, e shndërroi në ‘motel’ të rehatshëm (Foto)

Helikopterin ushtarak që e bleu përmes internetit, e shndërroi në ‘motel’ të rehatshëm (Foto)

Fun Lajme
Kuletën e gjetur para 31 vitesh, e dorëzoi që tani – policia në kërkim të pronares që e humbi (Foto)

Kuletën e gjetur para 31 vitesh, e dorëzoi që tani – policia në kërkim të pronares që e humbi (Foto)

Fun Lajme
Hapi një gropë dy metërshe për të luajtur fëmijët, mirëmbajtësit e detyruan ta mbyllte (Video)

Hapi një gropë dy metërshe për të luajtur fëmijët, mirëmbajtësit e detyruan ta mbyllte (Video)

Dështime
Shoferi shpëtoi i pa lënduar, nga shufra e gjatë dy metra që iu fut në xhamin e përparmë (Foto)

Shoferi shpëtoi i pa lënduar, nga shufra e gjatë dy metra që iu fut në xhamin e përparmë (Foto)

Ngjarje
Përleshet me shenjën e komunikacionit, para se të ‘pajtohet’ dhe të largohet miqësisht (Video)

Përleshet me shenjën e komunikacionit, para se të ‘pajtohet’ dhe të largohet miqësisht (Video)

Dështime
Imazhet që tregojnë ndotjen enorme të ambientit me mbeturina, që po shkatërron botën e egër (Foto)

Imazhet që tregojnë ndotjen enorme të ambientit me mbeturina, që po shkatërron botën e egër (Foto)

Interesante
Shkakton aksident trafiku, largohet me shpejtësi dhe ankohet se veturën ia kishin vjedhur (Video)

Shkakton aksident trafiku, largohet me shpejtësi dhe ankohet se veturën ia kishin vjedhur (Video)

Dështime
Xhami përparmë i BMW-së, plasaritet nga lakra që ra prej kamionit (Video)

Xhami përparmë i BMW-së, plasaritet nga lakra që ra prej kamionit (Video)

Ngjarje
I mbijeton lindjes në muajin e pestë, rritet i shëndoshë dhe bëhet pjesë e reklamës së pelenave (Video)

I mbijeton lindjes në muajin e pestë, rritet i shëndoshë dhe bëhet pjesë e reklamës së pelenave (Video)

Interesante
Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Rrotullohet me veturë dhe refuzon testin e alkoolit, ankohet se ishin duke e ndjekur (Video)

Ngjarje
Pretendon se iu shfaq shpirti i gjyshes, për t’i “thënë”: Ha mirë! (Video)

Pretendon se iu shfaq shpirti i gjyshes, për t’i “thënë”: Ha mirë! (Video)

Interesante
Ndjekësit e fantazmave filmojnë siluetën e pazakontë në bazën e braktisur ajrore (Video)

Ndjekësit e fantazmave filmojnë siluetën e pazakontë në bazën e braktisur ajrore (Video)

Interesante
Kërkonte telefonin që i ra poshtë tavolinës së restorantit, u rrëqeth nga ajo që gjeti (Foto)

Kërkonte telefonin që i ra poshtë tavolinës së restorantit, u rrëqeth nga ajo që gjeti (Foto)

Dështime
Shpëton mrekullisht, pasi shpohet në fyt nga një shufër metalike (Foto, +18)

Shpëton mrekullisht, pasi shpohet në fyt nga një shufër metalike (Foto, +18)

Interesante