LAJMI I FUNDIT:

Ligji për festat zyrtare

22 Artikuj

Festat e tepërta dhe në ditë pune dëmtojnë vendin në aspektin financiar

Festat e tepërta dhe në ditë pune dëmtojnë vendin në aspektin financiar

Financa
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë ndryshimin e kalendarit të festave zyrtare

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë ndryshimin e kalendarit të festave zyrtare

Biznes
Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare

Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare

Kosovë
Sërish nuk votohet Projektligji për Festat Zyrtare, Konjufca: Siç duket nuk ka marrëveshje mes komuniteteve

Sërish nuk votohet Projektligji për Festat Zyrtare, Konjufca: Siç duket nuk ka marrëveshje mes komuniteteve

Kosovë
Ndryshimet në Ligjin e festave, peng i politikës

Ndryshimet në Ligjin e festave, peng i politikës

Kosovë
​Pushim të hënave për 6 festa që bien në vikend, qytetarët kërkojnë që kjo të ndryshohet

​Pushim të hënave për 6 festa që bien në vikend, qytetarët kërkojnë që kjo të ndryshohet

Kosovë
Kryesia mban mbledhje, në rend dite Ligji për festat zyrtare në Kosovë

Kryesia mban mbledhje, në rend dite Ligji për festat zyrtare në Kosovë

Kosovë
Qeveria mbështet ndryshimin Ligjit për festat, të mos pushohet në ditë pune kur festat bien në fundjavë

Qeveria mbështet ndryshimin Ligjit për festat, të mos pushohet në ditë pune kur festat bien në fundjavë

Kosovë
Bojkoti i Listës Serbe, sërish dështon miratimi i Projektligjit për festat zyrtare

Bojkoti i Listës Serbe, sërish dështon miratimi i Projektligjit për festat zyrtare

Kosovë
Qeveria e opozita pro ndryshimit, por Ligji i Festave Zyrtare mbetet akoma i njëjtë

Qeveria e opozita pro ndryshimit, por Ligji i Festave Zyrtare mbetet akoma i njëjtë

Kosovë
Kuvendi s’ka kuorum për shqyrtimin e Projektligjit për Festat Zyrtare

Kuvendi s’ka kuorum për shqyrtimin e Projektligjit për Festat Zyrtare

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mban mbledhje, në rend dite shqyrtimi i projektligjit për festat zyrtare

Kryesia e Kuvendit mban mbledhje, në rend dite shqyrtimi i projektligjit për festat zyrtare

Kosovë
Ndryshimi i Ligjit për festa zyrtare, pre e kushtëzimeve nga Lista Serbe

Ndryshimi i Ligjit për festa zyrtare, pre e kushtëzimeve nga Lista Serbe

Xhejlane Kaçiu
Festa shumë, punë pak për punëtorët e sektorit publik

Festa shumë, punë pak për punëtorët e sektorit publik

Albert Spahiu
Ligji për Festat Zyrtare, Rukiqi: Nuk ka kuptim që brenda vitit të humben shumë ditë pune vetëm pse një festë qëllon në fundjavë

Ligji për Festat Zyrtare, Rukiqi: Nuk ka kuptim që brenda vitit të humben shumë ditë pune vetëm pse një festë qëllon në fundjavë

Biznes
Oda e Afarizmit: Praktika e deritanishme për pushimet po e dëmton zhvillimin ekonomik

Oda e Afarizmit: Praktika e deritanishme për pushimet po e dëmton zhvillimin ekonomik

Biznes
Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

Kosovë
Vendos Qeveria, nuk ka pushim të hënave kur festa zyrtare bie në fundjavë

Vendos Qeveria, nuk ka pushim të hënave kur festa zyrtare bie në fundjavë

Kosovë
Deputetët kundërshtojnë kërkesën për ta bërë 28 qershorin festë zyrtare të serbëve

Deputetët kundërshtojnë kërkesën për ta bërë 28 qershorin festë zyrtare të serbëve

Kosovë
Festa shumë, punë pak (Video)

Festa shumë, punë pak (Video)

Albert Spahiu
Serbët s’duan të jenë pjesë e ndryshimit të Ligjit për festat në Kosovë

Serbët s’duan të jenë pjesë e ndryshimit të Ligjit për festat në Kosovë

Kosovë
Iniciohet ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare

Iniciohet ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare

Kosovë