LAJMI I FUNDIT:

Libra

102 Artikuj

Fondacioni “Agim Lluka” i dhuroi 600 libra bibliotekës “Azem Shkreli”, në Pejë

Fondacioni “Agim Lluka” i dhuroi 600 libra bibliotekës “Azem Shkreli”, në Pejë

Arsim
Libraria Dukagjini lanson ueb-faqen e avancuar që iu mundëson lexuesve të porositin libra kudo në botë

Libraria Dukagjini lanson ueb-faqen e avancuar që iu mundëson lexuesve të porositin libra kudo në botë

Meridiana Statovci
Dorëhiqet prifti i njohur spanjoll për të jetuar me autoren e romaneve erotike sataniste

Dorëhiqet prifti i njohur spanjoll për të jetuar me autoren e romaneve erotike sataniste

Evropa
Përfitimet e shumta shëndetësore nga leximi i librave

Përfitimet e shumta shëndetësore nga leximi i librave

Shëndetësi Lajme
Titujt e librave janë bërë hit sepse tingëllojnë të ndyra edhe pse janë plotësisht të pafajshme

Titujt e librave janë bërë hit sepse tingëllojnë të ndyra edhe pse janë plotësisht të pafajshme

Fun Lajme
Zbut simptomat e depresionit dhe nervozizmit: Sa duhet të lexojmë në ditë?

Zbut simptomat e depresionit dhe nervozizmit: Sa duhet të lexojmë në ditë?

Psikologji
Evropa drejt monedhës dixhitale – a do të jetë gati deri në vitin 2025?

Evropa drejt monedhës dixhitale – a do të jetë gati deri në vitin 2025?

Botë
Librat e rrallë që vlejnë rreth tre milionë dollarë, gjenden nën një shtëpi në Rumani – vjedhja e tyre ishte realizuar në stilin e filmit “Mission Impossible”

Librat e rrallë që vlejnë rreth tre milionë dollarë, gjenden nën një shtëpi në Rumani – vjedhja e tyre ishte realizuar në stilin e filmit “Mission Impossible”

Nga Bota
Këshilla për pastrimin e dhomës së ndenjës për ta bërë hapësirën tuaj të ndjehet si e freskët dhe e re

Këshilla për pastrimin e dhomës së ndenjës për ta bërë hapësirën tuaj të ndjehet si e freskët dhe e re

Bëje vet
Vendet e G20-së vendosin rregulla për kriptovalutat

Vendet e G20-së vendosin rregulla për kriptovalutat

Financa
Kriptovaluta Libra premton një epokë të re të përfshirjes financiare

Kriptovaluta Libra premton një epokë të re të përfshirjes financiare

Financa
Nga zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport shpërndajnë librat në Podujevë

Nga zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport shpërndajnë librat në Podujevë

Kosovë
Japonia po punon për krijimin e kriptovalutës së vet

Japonia po punon për krijimin e kriptovalutës së vet

Financa
Banka e Anglisë do ta merr në konsideratë adoptimin e kriptovalutës

Banka e Anglisë do ta merr në konsideratë adoptimin e kriptovalutës

Ekonomi
Presidenti i Zvicrës: Facebook ka dështuar me kriptovalutën Libra

Presidenti i Zvicrës: Facebook ka dështuar me kriptovalutën Libra

Financa
Kriptovaluta kineze mund të vendosë rekord për numrin e transaksioneve që përpunon në sekondë

Kriptovaluta kineze mund të vendosë rekord për numrin e transaksioneve që përpunon në sekondë

Financa
Ministrat evropian të Financave kundër Libras dhe kriptovalutave të ngjashme

Ministrat evropian të Financave kundër Libras dhe kriptovalutave të ngjashme

Financa
Legalizimi i kriptovalutave në Shqipëri zgjon interesin e mashtruesve nga Afrika e Jugut

Legalizimi i kriptovalutave në Shqipëri zgjon interesin e mashtruesve nga Afrika e Jugut

Financa
Shefi i Rezervës Federale: SHBA-ja po shikon mundësinë e krijimit të monedhës dixhitale

Shefi i Rezervës Federale: SHBA-ja po shikon mundësinë e krijimit të monedhës dixhitale

Financa
Kriptovalutat mbështeten nga njëra-tjetra, Dai kërkon të ndryshojë lojën e tyre

Kriptovalutat mbështeten nga njëra-tjetra, Dai kërkon të ndryshojë lojën e tyre

Financa
Ish-shefi i Rezervës Federale: Nuk është e nevojshme që kriptovalutat të prodhohen nga bankat qendrore

Ish-shefi i Rezervës Federale: Nuk është e nevojshme që kriptovalutat të prodhohen nga bankat qendrore

Financa
Kina bëhet gati për kriptovalutën e vetë kombëtare

Kina bëhet gati për kriptovalutën e vetë kombëtare

Financa
Zuckerberg dëshmon përpara Kongresit amerikan për kriptovalutën Libra

Zuckerberg dëshmon përpara Kongresit amerikan për kriptovalutën Libra

Financa
Partnerët e Facebookut ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për kriptovalutën Libra

Partnerët e Facebookut ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për kriptovalutën Libra

Financa