LAJMI I FUNDIT:

LaFerrari

24 Artikuj

Shfrytëzojnë reshjet e borës për diçka kreative, bëjnë Ferrari

Shfrytëzojnë reshjet e borës për diçka kreative, bëjnë Ferrari

Auto Fun
Importohet në Zambi, Bugatti i dy milionë eurove rrezikon të shkatërrohet nëse nuk gjendet prejardhja e parave me të cilat është blerë

Importohet në Zambi, Bugatti i dy milionë eurove rrezikon të shkatërrohet nëse nuk gjendet prejardhja e parave me të cilat është blerë

Ngjarje
Ferrari prezantoi më në fund super-makinën hibride me 986 kuaj fuqi (Foto)

Ferrari prezantoi më në fund super-makinën hibride me 986 kuaj fuqi (Foto)

Modelet e Reja
Shoferi i shkoi pas Ferrarit hibrid me 1,000 kuaj fuqi që po testohej në rrugë (Video)

Shoferi i shkoi pas Ferrarit hibrid me 1,000 kuaj fuqi që po testohej në rrugë (Video)

Ngjarje
Aston Martin Valkyrie vjen për të rivalizuar me Ferrari (Foto)

Aston Martin Valkyrie vjen për të rivalizuar me Ferrari (Foto)

Modelet e Reja
Kapet duke u testuar në pistë një Ferrari i elektrifikuar (Foto)

Kapet duke u testuar në pistë një Ferrari i elektrifikuar (Foto)

Modelet e Reja
Mercedes Project One i gatshëm për prodhim, është parë duke u transportuar nëpër Monako (Foto)

Mercedes Project One i gatshëm për prodhim, është parë duke u transportuar nëpër Monako (Foto)

Modelet e Reja
Kapet gjatë fazës së testimit, Ferrari “më i qetë ndonjëherë” (Video)

Kapet gjatë fazës së testimit, Ferrari “më i qetë ndonjëherë” (Video)

Modelet e Reja
Tejkalon parashikimet, Porsche 918 më i shpejtë se që pritej (Video)

Tejkalon parashikimet, Porsche 918 më i shpejtë se që pritej (Video)

Modelet e Reja
Ferrari shfaqë disa pjesë të modelit të ri, disa ditë para prezantimit zyrtar (Video)

Ferrari shfaqë disa pjesë të modelit të ri, disa ditë para prezantimit zyrtar (Video)

Modelet e Reja
Sa kushton motori i Ferrarit? (Foto)

Sa kushton motori i Ferrarit? (Foto)

Auto Lajme
Së shpejti në shitje, LaFerrari i rrallë që ka kaluar vetëm 500 kilometra (Foto)

Së shpejti në shitje, LaFerrari i rrallë që ka kaluar vetëm 500 kilometra (Foto)

Auto Fun
Pagoi dy milionë euro, për një LaFerrari që nuk vozitet (Foto)

Pagoi dy milionë euro, për një LaFerrari që nuk vozitet (Foto)

Ngjarje
Për modelin e fundit LaFerrari Aperta paguhen 8.3 milionë euro (Foto)

Për modelin e fundit LaFerrari Aperta paguhen 8.3 milionë euro (Foto)

Auto Fun
Pasuesi i LaFerrari arrin për pesë vjet

Pasuesi i LaFerrari arrin për pesë vjet

Auto Lajme
Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Ngjarje
Aston Martin Valkyrie tenton të sfidojë LaFerrari, McLaren P1 dhe Porsche 918 (Foto)

Aston Martin Valkyrie tenton të sfidojë LaFerrari, McLaren P1 dhe Porsche 918 (Foto)

Ngjarje
McLaren, Ferrari dhe Porsche po sfidohen nga një kompani që prodhon makina për gara (Foto)

McLaren, Ferrari dhe Porsche po sfidohen nga një kompani që prodhon makina për gara (Foto)

Ngjarje
Del në shitje McLareni i rrallë që i përket koleksionit prej vetëm 35 veturave (Foto)

Del në shitje McLareni i rrallë që i përket koleksionit prej vetëm 35 veturave (Foto)

Auto Fun
Ky LaFerrari mund të jete një makinë komplet elektrike (Video)

Ky LaFerrari mund të jete një makinë komplet elektrike (Video)

EVs
Mazzanti Evantra 771, më e mirë se LaFerrari (Foto)

Mazzanti Evantra 771, më e mirë se LaFerrari (Foto)

Modelet e Reja
LaFerrari i parë që ka dalë nga prodhimi, në shitje për dhjetëmijë dollarë (Foto)

LaFerrari i parë që ka dalë nga prodhimi, në shitje për dhjetëmijë dollarë (Foto)

Ngjarje
Hera e parë në histori: Ferrari do të kthejë prapa të gjithë LaFerrarit e prodhuar kohëve të fundit

Hera e parë në histori: Ferrari do të kthejë prapa të gjithë LaFerrarit e prodhuar kohëve të fundit

Ngjarje
Ky LaFerrari u dërgua te blerësi i lyer në mënyrën më të keqe të mundshme (Video)

Ky LaFerrari u dërgua te blerësi i lyer në mënyrën më të keqe të mundshme (Video)

Ngjarje