LAJMI I FUNDIT:
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut

2618 Artikuj

Kuvendi i RMV-së me tre nënkryetarë të rinj, Bendevska nuk u betua me emrin kushtetues

Kuvendi i RMV-së me tre nënkryetarë të rinj, Bendevska nuk u betua me emrin kushtetues

Politikë
Gjithsej 36 ish-deputetë do të marrin apanazh në 12 muajt e ardhshëm

Gjithsej 36 ish-deputetë do të marrin apanazh në 12 muajt e ardhshëm

Maqedonia e Veriut
Milloshoski, Mitreski dhe Bendevska janë nënkryetarët e rinj të Kuvendit

Milloshoski, Mitreski dhe Bendevska janë nënkryetarët e rinj të Kuvendit

Politikë
Gashi-Dreksler: Vendi të vazhdojë rrugën e eurointegrimeve dhe të zbatojë detyrimet e marra

Gashi-Dreksler: Vendi të vazhdojë rrugën e eurointegrimeve dhe të zbatojë detyrimet e marra

Maqedonia e Veriut
Konstatohen propozim-vendimet për numrin e nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave të Kuvendit në RMV

Konstatohen propozim-vendimet për numrin e nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave të Kuvendit në RMV

Politikë
Gashi-Grigorjan: Nevojitet mbështetje konkrete për zbatimin e Strategjisë Zhvillimore Nacionale 2024-2044

Gashi-Grigorjan: Nevojitet mbështetje konkrete për zbatimin e Strategjisë Zhvillimore Nacionale 2024-2044

Politikë
Gashi në takim me Aggeler: Roli i SHBA-ve dhe RMV-së për stabilitetin në rajon është shumë i rëndësishëm

Gashi në takim me Aggeler: Roli i SHBA-ve dhe RMV-së për stabilitetin në rajon është shumë i rëndësishëm

Politikë
Rrjedhin afatet për formimin e qeverisë së re e cila do t’i ketë 20 ministri

Rrjedhin afatet për formimin e qeverisë së re e cila do t’i ketë 20 ministri

Politikë
Kuvendi i Maqedonisë votoi ndryshimet e reja ligjore për riorganizimin e ministrive

Kuvendi i Maqedonisë votoi ndryshimet e reja ligjore për riorganizimin e ministrive

Maqedonia e Veriut
Kuvendi nuk do t’ia merr mandatin e deputetit Talat Xhaferi

Kuvendi nuk do t’ia merr mandatin e deputetit Talat Xhaferi

Politikë
Verifikohet mandati i Imërlie Saliu-Fetait, bëhet deputetja e parë me mbulesë në Maqedoninë e Veriut

Verifikohet mandati i Imërlie Saliu-Fetait, bëhet deputetja e parë me mbulesë në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Geer në takim me Gashin: Shpresoj që përbërja e re të punojë për arritjen e qëllimit të anëtarësimit në BE

Geer në takim me Gashin: Shpresoj që përbërja e re të punojë për arritjen e qëllimit të anëtarësimit në BE

Politikë
Kuvendi miratoi nevojën për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Kuvendi miratoi nevojën për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Maqedonia e Veriut
Gashi del me reagim: Kam thënë se Kosova është atdheu i prindërve të mi

Gashi del me reagim: Kam thënë se Kosova është atdheu i prindërve të mi

Politikë
Ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive sot në Kuvendin e RMV-së

Ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive sot në Kuvendin e RMV-së

Politikë
Gashi-Angellov: Është e nevojshme përmirësimi i klimës së marrëdhënieve në mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Gashi-Angellov: Është e nevojshme përmirësimi i klimës së marrëdhënieve në mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Politikë
Apanazh për 29 deputetët e përbërjes së kaluar të Kuvendit të Maqedonisë

Apanazh për 29 deputetët e përbërjes së kaluar të Kuvendit të Maqedonisë

Politikë
Kuvendi i RMV-së formon komisionet për organizimin e organeve shtetërore

Kuvendi i RMV-së formon komisionet për organizimin e organeve shtetërore

Politikë
U miratohet kërkesa për apanazh 29 deputetëve të përbërjes së kaluar

U miratohet kërkesa për apanazh 29 deputetëve të përbërjes së kaluar

Maqedonia e Veriut
Bexheti: Nuk e kemi parë ligjin për riorganizimin e ministrive, do të japim mendim kur ta shqyrtojmë

Bexheti: Nuk e kemi parë ligjin për riorganizimin e ministrive, do të japim mendim kur ta shqyrtojmë

Politikë
U mbajt koordinimi i parë në Kuvend, deri në fund të javës do të verifikohet mandati i dy deputetëve

U mbajt koordinimi i parë në Kuvend, deri në fund të javës do të verifikohet mandati i dy deputetëve

Politikë
Avaja: Për herë të parë nuk ka deputet rom në Kuvendin e RMV-së

Avaja: Për herë të parë nuk ka deputet rom në Kuvendin e RMV-së

Politikë
Vazhdojnë bisedimet për formimin e Qeverisë së re, në Kuvend sot mbahet koordinimi i parë

Vazhdojnë bisedimet për formimin e Qeverisë së re, në Kuvend sot mbahet koordinimi i parë

Politikë
Nesër në Kuvendin e RMV-së do të bëhet koordinimi i parë zyrtar

Nesër në Kuvendin e RMV-së do të bëhet koordinimi i parë zyrtar

Maqedonia e Veriut