LAJMI I FUNDIT:

Kushtetuta e Kaçanikut

31 Artikuj

Osmani: Dita e Kushtetutës së Kaçanikut të shërbejë si një moment reflektimi

Osmani: Dita e Kushtetutës së Kaçanikut të shërbejë si një moment reflektimi

Kosovë
Kushtetuta e Kaçanikut, Kurti: Kosova Republikë u bë fakt historik më 7 shtator e realitet politik më 17 shkurt 2008

Kushtetuta e Kaçanikut, Kurti: Kosova Republikë u bë fakt historik më 7 shtator e realitet politik më 17 shkurt 2008

Kosovë
32 vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, Osmani: Me të nisi krijimi i identitetit kushtetues e shtetëror të Kosovës

32 vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, Osmani: Me të nisi krijimi i identitetit kushtetues e shtetëror të Kosovës

Kosovë
Bëhen 32 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Bëhen 32 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Haradinaj: Kushtetuta e Kaçanikut kishte për qëllim të na bënte shtëpi

Haradinaj: Kushtetuta e Kaçanikut kishte për qëllim të na bënte shtëpi

Kosovë
Sot bëhen 31 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Sot bëhen 31 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala
​Osmani: Themelet e shtetësisë u vunë 30 vjet më parë

​Osmani: Themelet e shtetësisë u vunë 30 vjet më parë

Kosovë
​Limaj kujton 7 shtatorin, shprehë mirënjohje për delegatët që miratuan Kushtetutën e Kaçanikut

​Limaj kujton 7 shtatorin, shprehë mirënjohje për delegatët që miratuan Kushtetutën e Kaçanikut

Kosovë
Tridhjetë vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, Thaçi: Vullneti i popullit tonë për liri dhe pavarësi ishte shekullor

Tridhjetë vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, Thaçi: Vullneti i popullit tonë për liri dhe pavarësi ishte shekullor

Kosovë
Tridhjetë vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, liderët politik e cilësojnë gurthemel të shtetësisë së Kosovës

Tridhjetë vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut, liderët politik e cilësojnë gurthemel të shtetësisë së Kosovës

Kosovë
Bëhen ​30 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Bëhen ​30 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Nesër shënohet 30-vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut

Nesër shënohet 30-vjetori i Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
​Haradinaj vlerëson lartë aktin e shpalljes së Kushtetutës së Kosovës në Kaçanik

​Haradinaj vlerëson lartë aktin e shpalljes së Kushtetutës së Kosovës në Kaçanik

Kosovë
Thaçi nderon delegatët e Kaçanikut: Treguan guxim qytetar

Thaçi nderon delegatët e Kaçanikut: Treguan guxim qytetar

Kosovë
Veseli: 7 Shtatori i dha një kthesë të re historike përpjekjeve për liri e pavarësi

Veseli: 7 Shtatori i dha një kthesë të re historike përpjekjeve për liri e pavarësi

Kosovë
Limaj: Kushtetuta e Kaçanikut u parapriu ngjarjeve që çuan në çlirimin e vendit

Limaj: Kushtetuta e Kaçanikut u parapriu ngjarjeve që çuan në çlirimin e vendit

Kosovë
Iljaz Ramajli: Delegatët e ’89-tës ishin në pozitë më të vështirë se ne

Iljaz Ramajli: Delegatët e ’89-tës ishin në pozitë më të vështirë se ne

Kosovë
29 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

29 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Kosova humb edhe një deputet të 2 Korrikut

Kosova humb edhe një deputet të 2 Korrikut

Kosovë
Haradinaj: Mirënjohje të thellë delegatëve të Kushtetutës së Kaçanikut

Haradinaj: Mirënjohje të thellë delegatëve të Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Sot bëhen 28 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Sot bëhen 28 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë
Bëhen 27 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Bëhen 27 vjet nga shpallja e Kushtetutës së Kaçanikut

Kosovë