Kriza në Ukrainë

Kriza në Ukrainë

Këtu gjeni të gjitha lajmet rreth situatës mes Rusisë dhe Ukrainës, ku shteti rus filloi agresionin ushtarak ndaj atij ukrainas.

7029 Artikuj