LAJMI I FUNDIT:

Kriptovaluta Libra

57 Artikuj

Vendet e G20-së vendosin rregulla për kriptovalutat

Vendet e G20-së vendosin rregulla për kriptovalutat

Financa
Facebook po rishikon planet për kriptovalutën Libra

Facebook po rishikon planet për kriptovalutën Libra

Financa
Kriptovaluta Libra premton një epokë të re të përfshirjes financiare

Kriptovaluta Libra premton një epokë të re të përfshirjes financiare

Financa
Japonia po punon për krijimin e kriptovalutës së vet

Japonia po punon për krijimin e kriptovalutës së vet

Financa
Banka e Anglisë do ta merr në konsideratë adoptimin e kriptovalutës

Banka e Anglisë do ta merr në konsideratë adoptimin e kriptovalutës

Ekonomi
Presidenti i Zvicrës: Facebook ka dështuar me kriptovalutën Libra

Presidenti i Zvicrës: Facebook ka dështuar me kriptovalutën Libra

Financa
Mbikëqyrësit financiarë në botë synojnë mbizotërimin e të dhënave nga kompanitë ‘big tech’

Mbikëqyrësit financiarë në botë synojnë mbizotërimin e të dhënave nga kompanitë ‘big tech’

Financa
Kriptovaluta kineze mund të vendosë rekord për numrin e transaksioneve që përpunon në sekondë

Kriptovaluta kineze mund të vendosë rekord për numrin e transaksioneve që përpunon në sekondë

Financa
Ministrat evropian të Financave kundër Libras dhe kriptovalutave të ngjashme

Ministrat evropian të Financave kundër Libras dhe kriptovalutave të ngjashme

Financa
Legalizimi i kriptovalutave në Shqipëri zgjon interesin e mashtruesve nga Afrika e Jugut

Legalizimi i kriptovalutave në Shqipëri zgjon interesin e mashtruesve nga Afrika e Jugut

Financa
Shefi i Rezervës Federale: SHBA-ja po shikon mundësinë e krijimit të monedhës dixhitale

Shefi i Rezervës Federale: SHBA-ja po shikon mundësinë e krijimit të monedhës dixhitale

Financa
Kriptovalutat mbështeten nga njëra-tjetra, Dai kërkon të ndryshojë lojën e tyre

Kriptovalutat mbështeten nga njëra-tjetra, Dai kërkon të ndryshojë lojën e tyre

Financa
Ish-shefi i Rezervës Federale: Nuk është e nevojshme që kriptovalutat të prodhohen nga bankat qendrore

Ish-shefi i Rezervës Federale: Nuk është e nevojshme që kriptovalutat të prodhohen nga bankat qendrore

Financa
BQE pritet ta marr në konsideratë kriptovalutën Libra

BQE pritet ta marr në konsideratë kriptovalutën Libra

Financa
Kina bëhet gati për kriptovalutën e vetë kombëtare

Kina bëhet gati për kriptovalutën e vetë kombëtare

Financa
Zuckerberg dëshmon përpara Kongresit amerikan për kriptovalutën Libra

Zuckerberg dëshmon përpara Kongresit amerikan për kriptovalutën Libra

Financa
Partnerët e Facebookut ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për kriptovalutën Libra

Partnerët e Facebookut ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për kriptovalutën Libra

Financa
Shefi i JP Morgan: Libra është një ide e mirë që nuk ka për t’u bërë kurrë realitet

Shefi i JP Morgan: Libra është një ide e mirë që nuk ka për t’u bërë kurrë realitet

Financa
Guvernatori i Bankës së Anglisë del në mbrojtje të kriptovalutës Libra

Guvernatori i Bankës së Anglisë del në mbrojtje të kriptovalutës Libra

Financa
Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Edhe eBay tërhiqet nga projekti për kriptovalutën Libra

Financa
Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Financa
Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra

Financa
Bashkimi Evropian merr në pyetje Facebookun për kriptovalutën Libra

Bashkimi Evropian merr në pyetje Facebookun për kriptovalutën Libra

Financa
PayPal tërhiqet nga projekti i kriptovalutës Libra

PayPal tërhiqet nga projekti i kriptovalutës Libra

Financa