LAJMI I FUNDIT:

Kostume

18 Artikuj

Nicole Scherzinger me një kostum korse të pazakontë: Elegance në të bardhë

Nicole Scherzinger me një kostum korse të pazakontë: Elegance në të bardhë

Moda
Kostume fluide: Simbol i veshjeve të biznesit rastësor në ngjyra

Kostume fluide: Simbol i veshjeve të biznesit rastësor në ngjyra

Keshilla Modë
Këtë truk mode nga Eva Longoria duhet ta përdorin të gjitha femrat, veçanërisht ato shtatshkurtra!

Këtë truk mode nga Eva Longoria duhet ta përdorin të gjitha femrat, veçanërisht ato shtatshkurtra!

Moda
252 persona me kostume luani vishen për të thyer rekordin Guinness

252 persona me kostume luani vishen për të thyer rekordin Guinness

Interesante
Njëmbëdhjetë rastet kur kostumografia e filmave pati aq rëndësi sa skenari

Njëmbëdhjetë rastet kur kostumografia e filmave pati aq rëndësi sa skenari

TV / Film
Katërmbëdhjetë rastet kur stilistët përdorën të njëjtat veshje për aktorët në filma të ndryshëm

Katërmbëdhjetë rastet kur stilistët përdorën të njëjtat veshje për aktorët në filma të ndryshëm

TV / Film
Të gjitha kostumet në Casa Moda vetëm 80 euro – zbritje edhe në artikuj tjerë

Të gjitha kostumet në Casa Moda vetëm 80 euro – zbritje edhe në artikuj tjerë

Marketing
Kostumet rozë, trendi i meshkujve të estradës këtë verë

Kostumet rozë, trendi i meshkujve të estradës këtë verë

Muzikë
Kostumet me ngjyra, trendi që po ndjekin të gjitha femrat e estradës

Kostumet me ngjyra, trendi që po ndjekin të gjitha femrat e estradës

Yjet
Lëshimi i përvitshëm në pistë skijimi me vaska dhe kostume (Foto)

Lëshimi i përvitshëm në pistë skijimi me vaska dhe kostume (Foto)

Fun Lajme
Britanikët në parakalimin e përvitshëm të kostumeve ‘pa shije’ (Foto)

Britanikët në parakalimin e përvitshëm të kostumeve ‘pa shije’ (Foto)

Dështime
Kombinimet e këndshme që tregojnë se jo të gjitha kostumet për Halloween duhet të jenë të frikshme (Foto)

Kombinimet e këndshme që tregojnë se jo të gjitha kostumet për Halloween duhet të jenë të frikshme (Foto)

Fun Lajme
Kostumi i papërshtatshëm për Halloween, reagojnë mbrojtësit e të drejtave të njerëzve me nevoja të veçanta (Foto)

Kostumi i papërshtatshëm për Halloween, reagojnë mbrojtësit e të drejtave të njerëzve me nevoja të veçanta (Foto)

Dështime
Halloween po afron, dhjetë shtëpitë e dekoruara më së miri për natën e frikshme (Foto)

Halloween po afron, dhjetë shtëpitë e dekoruara më së miri për natën e frikshme (Foto)

Fun Lajme
Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Partnerët tregojnë kreativitetin duke kombinuar kostumet për Halloween (Foto)

Fun Lajme
Fëmijët  veshur me kostume ‘transformohen’ prej makinave në super-heronj (Video)

Fëmijët veshur me kostume ‘transformohen’ prej makinave në super-heronj (Video)

Fun Lajme
Shkelnin ligjin derisa ishin me kostume, imazhet qesharake nga qendrat e ndalimit (Foto)

Shkelnin ligjin derisa ishin me kostume, imazhet qesharake nga qendrat e ndalimit (Foto)

Fun Lajme
Kostumet kreative që mund t’i krijoni vet për Halloween (Video)

Kostumet kreative që mund t’i krijoni vet për Halloween (Video)

Fun Lajme