LAJMI I FUNDIT:

KosICT

26 Artikuj

“Të gatshëm për Evropë”, ekspertja e inteligjencës artificiale thotë se të rinjtë nga Kosova janë inteligjentë dhe të shkathët

“Të gatshëm për Evropë”, ekspertja e inteligjencës artificiale thotë se të rinjtë nga Kosova janë inteligjentë dhe të shkathët

Elfije Boletini
Të rinjtë prezantuan produktet e tyre vizuale në festivalin e 12-të të Teknologjisë – KosICT 2023

Të rinjtë prezantuan produktet e tyre vizuale në festivalin e 12-të të Teknologjisë – KosICT 2023

Elfije Boletini
Festivali i 12-të i Teknologjisë – KosICT 2023 mbledh ekspertë nga komuniteti i teknologjisë vendore, rajonale dhe ndërkombëtare

Festivali i 12-të i Teknologjisë – KosICT 2023 mbledh ekspertë nga komuniteti i teknologjisë vendore, rajonale dhe ndërkombëtare

Elfije Boletini
Siguro biletën tënde për Festivalin e Teknologjisë –  KosICT 2023

Siguro biletën tënde për Festivalin e Teknologjisë – KosICT 2023

STIKK - Kosovo ICT Association
Çka u diskutua në panelin ‘Zgjidhje dixhitale për qytete të sigurta, të zgjuara dhe të gjelbra’ në KosICT22?

Çka u diskutua në panelin ‘Zgjidhje dixhitale për qytete të sigurta, të zgjuara dhe të gjelbra’ në KosICT22?

Biznes
Rama i lumtur që KosICT po mbahet në kryeqytet

Rama i lumtur që KosICT po mbahet në kryeqytet

Teknologji
Kurti: TIK-u, një nga pesë sektorët prioritarë, me potencial për rritje dhe inovacion

Kurti: TIK-u, një nga pesë sektorët prioritarë, me potencial për rritje dhe inovacion

Të Tjera
Fillon konferenca KosICT me të ftuar special në edicionin e 11-të

Fillon konferenca KosICT me të ftuar special në edicionin e 11-të

KosICT
STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë ‘KosICT’

STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë ‘KosICT’

Të Tjera
Kurti në konferencën e teknologjisë KosICT 10: Digjitalizimi është një nga objektivat kryesorë në programin tonë

Kurti në konferencën e teknologjisë KosICT 10: Digjitalizimi është një nga objektivat kryesorë në programin tonë

Lajme Teknologji
Shumë vizitorë, folës ndërkombëtarë, prezantim i 16 start up-eve, përfundon edicioni i tetë i festivalit më të madh në rajon të teknologjisë KosICT

Shumë vizitorë, folës ndërkombëtarë, prezantim i 16 start up-eve, përfundon edicioni i tetë i festivalit më të madh në rajon të teknologjisë KosICT

Lajme Teknologji
Ambasadori Heldt: Kosova ka potencial të madh në fushën e teknologjisë, fatkeqësisht nuk vlerësohet nga jashtë

Ambasadori Heldt: Kosova ka potencial të madh në fushën e teknologjisë, fatkeqësisht nuk vlerësohet nga jashtë

Lajme Teknologji
Folës të ndryshëm, këndi për fëmijë “Future Developers” dhe e- games tournamenti, mbahet edicioni i tetë i KosICT – festivalit të teknologjisë

Folës të ndryshëm, këndi për fëmijë “Future Developers” dhe e- games tournamenti, mbahet edicioni i tetë i KosICT – festivalit të teknologjisë

Lajme Teknologji
Konferenca më e madhe rajonale ‘KosICT’ bashkoi entuziastët e teknologjisë

Konferenca më e madhe rajonale ‘KosICT’ bashkoi entuziastët e teknologjisë

Lajme Teknologji
Lluka: Programi për Ekonomi Dixhitale të Kosovës, sektor i rëndësishëm për zhvillimin e vendit

Lluka: Programi për Ekonomi Dixhitale të Kosovës, sektor i rëndësishëm për zhvillimin e vendit

Të Tjera
10 arsye përse të jeni pjesë e edicionit të 7-të të KosICT

10 arsye përse të jeni pjesë e edicionit të 7-të të KosICT

Lajme Teknologji
KosICT18 po bashkon entuziastët e teknologjisë me 12 dhe 13 tetor

KosICT18 po bashkon entuziastët e teknologjisë me 12 dhe 13 tetor

Lajme Teknologji
Mbahet dita e parë e konferencës së teknologjisë KosICT

Mbahet dita e parë e konferencës së teknologjisë KosICT

Internet
KosICT sjellë të ftuar special për të diskutuar rreth EA Sports

KosICT sjellë të ftuar special për të diskutuar rreth EA Sports

Internet
KosICT: Blockchain – teknologjia për zgjidhjen e problemeve botërore

KosICT: Blockchain – teknologjia për zgjidhjen e problemeve botërore

Internet
Pak ditë kanë mbetur nga konferenca më e madhe e teknologjisë në Ballkan KosICT (Foto)

Pak ditë kanë mbetur nga konferenca më e madhe e teknologjisë në Ballkan KosICT (Foto)

Marketing
Mark Turrell – Rruga drejt suksesit përmes ndërmarrësisë

Mark Turrell – Rruga drejt suksesit përmes ndërmarrësisë

Lajme Teknologji
Projektimi dhe inovacioni në bërjen e Superkerrit – Monika Mikac nga Rimac Automobili në KosICT

Projektimi dhe inovacioni në bërjen e Superkerrit – Monika Mikac nga Rimac Automobili në KosICT

Lajme Teknologji
Shkenctari i të dhënave kompjuterike – Ali Rebaie po vjen në KosICT (Foto)

Shkenctari i të dhënave kompjuterike – Ali Rebaie po vjen në KosICT (Foto)

Lajme Teknologji