LAJMI I FUNDIT:

Korrupsioni në Maqedoni

397 Artikuj

Maqedonia e Veriut vazhdon luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut vazhdon luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
KSHPK: Në funksion sistemi i ri elektronik për paraqitjen e deklaratës së gjendjes pasurore dhe interesave

KSHPK: Në funksion sistemi i ri elektronik për paraqitjen e deklaratës së gjendjes pasurore dhe interesave

Maqedonia e Veriut
Grkovska: Funksionarët të bëjnë dallim në mes aktiviteteve partiake dhe shtetërore

Grkovska: Funksionarët të bëjnë dallim në mes aktiviteteve partiake dhe shtetërore

Politikë
Madiq: Me kujdes të veçantë të ndiqen rreziqet e paraqitjes së korrupsionit

Madiq: Me kujdes të veçantë të ndiqen rreziqet e paraqitjes së korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Vettingu riaktualizohet pak para zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Vettingu riaktualizohet pak para zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Grkovska në takim me Schwartz: Lufta kundër korrupsionit nuk është proces i thjeshtë

Grkovska në takim me Schwartz: Lufta kundër korrupsionit nuk është proces i thjeshtë

Maqedonia e Veriut
Bojmacaliev: Së bashku me SHBA-në dhe BE-në, po forcojmë sundimin e ligjit dhe luftën kundër korrupsionit

Bojmacaliev: Së bashku me SHBA-në dhe BE-në, po forcojmë sundimin e ligjit dhe luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Nismat e antikorrupsionit mbetën në letër, Malinovski: Lufta, vetëm me vullnet politik

Nismat e antikorrupsionit mbetën në letër, Malinovski: Lufta, vetëm me vullnet politik

Maqedonia e Veriut
SHBA: I mbështesim të gjitha përpjekjet për hetim të korrupsionit në Maqedoninë e Veriut

SHBA: I mbështesim të gjitha përpjekjet për hetim të korrupsionit në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Përparim me dy pikë, megjithatë Maqedonia e Veriut mbetet në mesin e vendeve të korruptuara

Përparim me dy pikë, megjithatë Maqedonia e Veriut mbetet në mesin e vendeve të korruptuara

Maqedonia e Veriut
Penov: Çdo i katërti qytetar dyshon për korrupsion në funksionimin e vetëqeverisjes lokale

Penov: Çdo i katërti qytetar dyshon për korrupsion në funksionimin e vetëqeverisjes lokale

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Duhet të ndryshohet edhe Ligji për prokurime publike për shkak të “listës së zezë” të SHBA-së

Gërkovska: Duhet të ndryshohet edhe Ligji për prokurime publike për shkak të “listës së zezë” të SHBA-së

Politikë
Geer: Ka zbrazëti në Kodin Penal, duhet të rregullohet si prioritet

Geer: Ka zbrazëti në Kodin Penal, duhet të rregullohet si prioritet

Politikë
Osmani për akuzat e ambasadorit holandez: BDI flet më së shumti kundër korrupsionit, ndikim në gjyqësor ka oligarkia

Osmani për akuzat e ambasadorit holandez: BDI flet më së shumti kundër korrupsionit, ndikim në gjyqësor ka oligarkia

Politikë
Maqedonia e Veriut e katërta në rajon me korrupsion

Maqedonia e Veriut e katërta në rajon me korrupsion

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Personat që janë në “listën e zezë” të SHBA-ve nuk duhet të jenë bartës të funksioneve publike

Gërkovska: Personat që janë në “listën e zezë” të SHBA-ve nuk duhet të jenë bartës të funksioneve publike

Maqedonia e Veriut
Rrjeti për mbrojtjen nga diskriminimi do të dorëzojë peticion në Gjykatën Kushtetuese për mënyrën e përzgjedhjes së anëtarëve të komisionit kundër korrupsionit

Rrjeti për mbrojtjen nga diskriminimi do të dorëzojë peticion në Gjykatën Kushtetuese për mënyrën e përzgjedhjes së anëtarëve të komisionit kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Pendarovski në fjalimin vjetor: SHBA dhe BE janë luftëtarë më të zellshëm të korrupsionit se sa institucionet tona

Pendarovski në fjalimin vjetor: SHBA dhe BE janë luftëtarë më të zellshëm të korrupsionit se sa institucionet tona

Maqedonia e Veriut
Grkovska-Nephew: SHBA vazhdon mbështetjen për Maqedoninë e Veriut për të parandaluar korrupsionin, duke përfshirë përgjegjësinë për ata që dëmtojnë të ardhmen e vendit

Grkovska-Nephew: SHBA vazhdon mbështetjen për Maqedoninë e Veriut për të parandaluar korrupsionin, duke përfshirë përgjegjësinë për ata që dëmtojnë të ardhmen e vendit

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Mesazhet e Aggeler janë mbështetje për atë çka po bëjmë si shtet

Petrovska: Mesazhet e Aggeler janë mbështetje për atë çka po bëjmë si shtet

Politikë
OBRM-PDUKM: Epidemia e korrupsionit mori 500 milionë dollarë, pse askush nuk është në burg dhe ku përfunduan paratë

OBRM-PDUKM: Epidemia e korrupsionit mori 500 milionë dollarë, pse askush nuk është në burg dhe ku përfunduan paratë

Maqedonia e Veriut
SHBA-ja paralajmëron zgjerimin e listës së zezë në Maqedoninë e Veriut

SHBA-ja paralajmëron zgjerimin e listës së zezë në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Geer: Lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ligjit është thelbësore në përparimin e vendit drejt BE-së

Geer: Lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ligjit është thelbësore në përparimin e vendit drejt BE-së

Politikë
Aggeler: Maqedonia po përballet me një epidemi korrupsioni, lista e zezë do të zgjerohet

Aggeler: Maqedonia po përballet me një epidemi korrupsioni, lista e zezë do të zgjerohet

Politikë