LAJMI I FUNDIT:

Kontesti i emrit

988 Artikuj

Rishikimi i Marrëveshjes së Prespës është i pamundur, sepse është nënshkruar nga tre palë

Rishikimi i Marrëveshjes së Prespës është i pamundur, sepse është nënshkruar nga tre palë

Politikë
Greqia zyrtarisht dërgon notën diplomatike

Greqia zyrtarisht dërgon notën diplomatike

Politikë
Kurz: Zgjidhja e kontestit të emrit është shumë e rëndësishme për BE-në

Kurz: Zgjidhja e kontestit të emrit është shumë e rëndësishme për BE-në

Politikë
Weber: Kontesti i emrit duhet të zgjidhet dhe Maqedonia të fitojë perspektivë evropiane

Weber: Kontesti i emrit duhet të zgjidhet dhe Maqedonia të fitojë perspektivë evropiane

Amir Jakupi
Kotzias: E ardhmja i takon miqësisë sonë

Kotzias: E ardhmja i takon miqësisë sonë

Amir Jakupi
Karaoglu: Do të kërkojmë votëbesim të Qeverisë Tsipras, para se Marrëveshja e Prespës të del në Kuvend

Karaoglu: Do të kërkojmë votëbesim të Qeverisë Tsipras, para se Marrëveshja e Prespës të del në Kuvend

Politikë
Appathurai: Është reale anëtarësimi i Maqedonisë në NATO në vitin 2019

Appathurai: Është reale anëtarësimi i Maqedonisë në NATO në vitin 2019

Amir Jakupi
Tzanakopoulos: Marrëveshja e Prespës i zgjidh aspektet irredentiste

Tzanakopoulos: Marrëveshja e Prespës i zgjidh aspektet irredentiste

Politikë
Spyraki rithekson qëndrimin e Demokracisë së Re greke kundër Marrëveshjes së Prespës

Spyraki rithekson qëndrimin e Demokracisë së Re greke kundër Marrëveshjes së Prespës

Politikë
Fillon me punë Komiteti i përbashkët i ekspertëve mes Maqedonisë dhe Greqisë

Fillon me punë Komiteti i përbashkët i ekspertëve mes Maqedonisë dhe Greqisë

Bashkim Iljazi
Osmani për vizitë pune në Athinë

Osmani për vizitë pune në Athinë

Rexhep Azizi
Pavlopoulos: Të bëhen ndryshimet kushtetuese në Maqedoni, pastaj Marrëveshja për emrin vjen para Kuvendit të Greqisë

Pavlopoulos: Të bëhen ndryshimet kushtetuese në Maqedoni, pastaj Marrëveshja për emrin vjen para Kuvendit të Greqisë

Politikë
“Fajin për Marrëveshjen e Prespës e kanë shqiptarët” (Video)

“Fajin për Marrëveshjen e Prespës e kanë shqiptarët” (Video)

Politikë
Kuvelis: Kam bindjen se në Kuvendin grek do të ketë shumicë për Marrëveshjen e Prespës

Kuvelis: Kam bindjen se në Kuvendin grek do të ketë shumicë për Marrëveshjen e Prespës

Politikë
Mogherini: Marrëveshja e Prespës nuk mund të përsëritet

Mogherini: Marrëveshja e Prespës nuk mund të përsëritet

Amir Jakupi
Publikohet përbërja e Komitetit të ekspertëve mes Maqedonisë dhe Greqisë

Publikohet përbërja e Komitetit të ekspertëve mes Maqedonisë dhe Greqisë

Rexhep Azizi
Samaras: Me marrëveshjen e Prespës ju dhamë kombin, gjuhën dhe identitetin maqedonas

Samaras: Me marrëveshjen e Prespës ju dhamë kombin, gjuhën dhe identitetin maqedonas

Maqedonia e Veriut
Georgievski: Në OBRM-PDUKM dikush ka patriotizëm të rrejshëm

Georgievski: Në OBRM-PDUKM dikush ka patriotizëm të rrejshëm

Amir Jakupi
Kryeparlamentari grek: Marrëveshja për emrin do të votohet pa problem në Parlamentin e Greqisë

Kryeparlamentari grek: Marrëveshja për emrin do të votohet pa problem në Parlamentin e Greqisë

Politikë
Kammenos: Nuk ka identitet dhe gjuhë maqedonase, ju flisni gjuhën sllave

Kammenos: Nuk ka identitet dhe gjuhë maqedonase, ju flisni gjuhën sllave

Politikë
Tsipras: Marrëveshja për emrin mund të jetë model për rajonin dhe botën

Tsipras: Marrëveshja për emrin mund të jetë model për rajonin dhe botën

Bashkim Iljazi
Formohet Komitet i përbashkët mes Maqedonisë dhe Greqisë për çështjet historike dhe arsimore

Formohet Komitet i përbashkët mes Maqedonisë dhe Greqisë për çështjet historike dhe arsimore

Bashkim Iljazi
Nimetz: Pritja për marrëveshje të re për emrin, është ide e rrezikshme

Nimetz: Pritja për marrëveshje të re për emrin, është ide e rrezikshme

Bashkim Iljazi
Kammenos: Përdorimi i termit “popull maqedonas” është në kundërshtim me marrëveshjen

Kammenos: Përdorimi i termit “popull maqedonas” është në kundërshtim me marrëveshjen

Amir Jakupi