LAJMI I FUNDIT:

Komunikacioni në Maqedoni

1634 Artikuj

Shqiptohen 243 gjoba në Shkup, 145 për tejkalim të shpejtësisë

Shqiptohen 243 gjoba në Shkup, 145 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Qarkullimi në rrugët shtetërore të Maqedonisë zhvillohet pa probleme

Qarkullimi në rrugët shtetërore të Maqedonisë zhvillohet pa probleme

Maqedonia e Veriut
Tetovë, transportojnë udhëtarë pa leje për vozitje

Tetovë, transportojnë udhëtarë pa leje për vozitje

Komunat
Dy të vdekur dhe shtatë të lënduar në një aksident në rrugën Koçani – Shtip

Dy të vdekur dhe shtatë të lënduar në një aksident në rrugën Koçani – Shtip

Kronikë e Zezë
Fillon ndërtimi i qarkores në Tetovë, investim 12 milion euro – duhet të përfundojë vitin e ardhshëm

Fillon ndërtimi i qarkores në Tetovë, investim 12 milion euro – duhet të përfundojë vitin e ardhshëm

Bashkim Iljazi
Komunikacioni në Maqedoni, mbyllet për qarkullim aksi rrugor Veles – Gradsko

Komunikacioni në Maqedoni, mbyllet për qarkullim aksi rrugor Veles – Gradsko

Maqedonia e Veriut
Gjendja e rrugëve në Maqedoni, ndalesë për automjetet e rënda në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit

Gjendja e rrugëve në Maqedoni, ndalesë për automjetet e rënda në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit

Maqedonia e Veriut
Punonjësit e transportit publik në Shkup nga nesër në grevë

Punonjësit e transportit publik në Shkup nga nesër në grevë

Shkupi
Një grua 49-vjeçare ka humbur jetën në aksidentin afër vendkalimit kufitar “Tabanoc”

Një grua 49-vjeçare ka humbur jetën në aksidentin afër vendkalimit kufitar “Tabanoc”

Kronikë e Zezë
Komunikacioni në Maqedoni, hiqen të gjitha ndalesat për lëvizjen e automjeteve të rënda

Komunikacioni në Maqedoni, hiqen të gjitha ndalesat për lëvizjen e automjeteve të rënda

Maqedonia e Veriut
Borë në Maqedoni, në disa rrugë është vendosur ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda

Borë në Maqedoni, në disa rrugë është vendosur ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda

Maqedonia e Veriut
Reshje bore në Kodrën e Diellit dhe Mavrovë, në Krushevë dukshmëri e ulët për shkak të mjegullës

Reshje bore në Kodrën e Diellit dhe Mavrovë, në Krushevë dukshmëri e ulët për shkak të mjegullës

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimërore

Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimërore

Maqedonia e Veriut
Policia në Shkup gjobit 136 shoferë për shkelje të rregullave në trafik

Policia në Shkup gjobit 136 shoferë për shkelje të rregullave në trafik

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni zhvillohet në kushte dimërore, nuk ka pritje të gjata në pikat kufitare

Komunikacioni zhvillohet në kushte dimërore, nuk ka pritje të gjata në pikat kufitare

Maqedonia e Veriut
Policia gjobit 132 shoferë në Shkup, 97 për tejkalim të shpejtësisë

Policia gjobit 132 shoferë në Shkup, 97 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Maqedonia e Veriut
Mjegull në disa akse rrugore në Maqedoni, nuk ka ndalesa në pikat kufitare

Mjegull në disa akse rrugore në Maqedoni, nuk ka ndalesa në pikat kufitare

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Maqedonia e Veriut
Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës në disa akse rrugore në Maqedoni, LAMM bënë thirrje për kujdes gjatë vozitjes

Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës në disa akse rrugore në Maqedoni, LAMM bënë thirrje për kujdes gjatë vozitjes

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni në Maqedoni, mjegull në disa akse rrugore

Komunikacioni në Maqedoni, mjegull në disa akse rrugore

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni paralajmëron vendosjen e kamerave të sigurisë nëpër autostrada

MPB Maqedoni paralajmëron vendosjen e kamerave të sigurisë nëpër autostrada

Maqedonia e Veriut
Aksident në rrugën Kavadar – Negotinë, një i vdekur dhe një i lënduar

Aksident në rrugën Kavadar – Negotinë, një i vdekur dhe një i lënduar

Kronikë e Zezë
114 persona kanë humbur jetën në 106 aksidente në periudhën janar-nëntor të këtij viti në Maqedoni

114 persona kanë humbur jetën në 106 aksidente në periudhën janar-nëntor të këtij viti në Maqedoni

Maqedonia e Veriut