LAJMI I FUNDIT:

Koalicioni VLEN

241 Artikuj

Mexhiti: Falënderojë Frontin Europian që ka filluar të përkrah programin e VLEN-it

Mexhiti: Falënderojë Frontin Europian që ka filluar të përkrah programin e VLEN-it

Politikë
Taravari: VLEN do të ketë shtatë zv.ministra

Taravari: VLEN do të ketë shtatë zv.ministra

Politikë
Qeveria kërkon interpretim të Ligjit për lojërat e fatit: Vendimi për themelimin e tre kompanive online për lojërat e fatit është pa bazë ligjore

Qeveria kërkon interpretim të Ligjit për lojërat e fatit: Vendimi për themelimin e tre kompanive online për lojërat e fatit është pa bazë ligjore

Maqedonia e Veriut
Snopçe: Zv.ministrat do të emërohen javën e ardhshme

Snopçe: Zv.ministrat do të emërohen javën e ardhshme

Politikë
Kasami: Do të vazhdojnë punimet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe rrugës Shkup-Bllacë

Kasami: Do të vazhdojnë punimet për ndërtimin e Korridorit 8 dhe rrugës Shkup-Bllacë

Maqedonia e Veriut
Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Politikë
Ademi: Është shpifje se kemi dashur të bëhemi pjesë e qeverisë me katër ministri

Ademi: Është shpifje se kemi dashur të bëhemi pjesë e qeverisë me katër ministri

Politikë
Ademi: Qytetarët nuk kanë votuar një Kryeministër që i “qorton” aleatët, VLEN nuk ka guxim të kundërshtojë Mickoskin

Ademi: Qytetarët nuk kanë votuar një Kryeministër që i “qorton” aleatët, VLEN nuk ka guxim të kundërshtojë Mickoskin

Politikë
BDI: “Ndryshimi” largoi shqiptarët edhe nga drejtimi i Fondit Shëndetësor

BDI: “Ndryshimi” largoi shqiptarët edhe nga drejtimi i Fondit Shëndetësor

Politikë
Dimitrievski: Dalim nga qeveria nëse ministrat e VLEN-it e vendosin flamurin shqiptar përsëri në Qeveri

Dimitrievski: Dalim nga qeveria nëse ministrat e VLEN-it e vendosin flamurin shqiptar përsëri në Qeveri

Politikë
VLEN: Në vitin 2019 Osmani dhe Grubi kërkuan të rishqyrtohet vendimi për emërimin e Erold Musliut

VLEN: Në vitin 2019 Osmani dhe Grubi kërkuan të rishqyrtohet vendimi për emërimin e Erold Musliut

Politikë
Mexhiti: Në fokus do të kemi perspektivën evropiane të vendit dhe luftën kundër korrupsionit

Mexhiti: Në fokus do të kemi perspektivën evropiane të vendit dhe luftën kundër korrupsionit

Politikë
Mimoza Musa: Balancuesi i ka nëpërkëmbur shqiptarët

Mimoza Musa: Balancuesi i ka nëpërkëmbur shqiptarët

Politikë
Taravari tërhiqet nga Komuna e Gostivarit, do të vazhdojë si Ministër i Shëndetësisë

Taravari tërhiqet nga Komuna e Gostivarit, do të vazhdojë si Ministër i Shëndetësisë

Komunat
Maqedonia e Veriut me Qeveri të re, gjashtë ministri udhëhiqen nga shqiptarët

Maqedonia e Veriut me Qeveri të re, gjashtë ministri udhëhiqen nga shqiptarët

Bashkim Iljazi
Votohet Qeveria e re e Maqedonisë së Veriut, Hristijan Mickoski kryeministër

Votohet Qeveria e re e Maqedonisë së Veriut, Hristijan Mickoski kryeministër

Politikë
Në Qeverinë e re të RMV-së do të jenë 20 burra dhe 3 gra, mosha mesatare është 47 vjeç

Në Qeverinë e re të RMV-së do të jenë 20 burra dhe 3 gra, mosha mesatare është 47 vjeç

Maqedonia e Veriut
Kasami: Decentralizimi i plotë lokal, prioritet i qeverisjes sonë

Kasami: Decentralizimi i plotë lokal, prioritet i qeverisjes sonë

Politikë
VLEN prezanton projektin “Kalojmë në veprim”

VLEN prezanton projektin “Kalojmë në veprim”

Politikë
Fronti Europian: Ligji për përfaqësim të drejtë i proklamuar nga VLEN nuk është pjesë e programit qeveritar

Fronti Europian: Ligji për përfaqësim të drejtë i proklamuar nga VLEN nuk është pjesë e programit qeveritar

Politikë
Taravari: Integrimi evropian i vendit do të përshpejtohet, garanci për këtë është VLEN

Taravari: Integrimi evropian i vendit do të përshpejtohet, garanci për këtë është VLEN

Politikë
Mexhiti: Balancuesi do të zëvendësohet me ligj për përfaqësim të drejtë

Mexhiti: Balancuesi do të zëvendësohet me ligj për përfaqësim të drejtë

Maqedonia e Veriut
Fronti Europian: Qeveria heq Balancuesin, Vlen hesht

Fronti Europian: Qeveria heq Balancuesin, Vlen hesht

Maqedonia e Veriut
Ademi: S’kanë fuqi ta heqin Stoillkoviqin, u detyruan ta tërheqin Safije Sadiki-Shainin

Ademi: S’kanë fuqi ta heqin Stoillkoviqin, u detyruan ta tërheqin Safije Sadiki-Shainin

Maqedonia e Veriut


mob5