LAJMI I FUNDIT:

Gati dy mijë vota dallimi në zonën zgjedhore numër 2 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Gati dy mijë vota dallimi në zonën zgjedhore numër 2 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ka nisur me publikimin e rezultateve në zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

Sipas rezultateve nga 50% të vendvotimeve të numëruara në zonën zgjedhore numër 2, këto janë rezultatet:

LSDM – 7.378
OBRM-PDUKM – 30.646
OQM – 416
Fronti Evropian 15.525
E Majta 4.954
VLEN 13.617
ZNAM 4.799

Në zgjedhjet kuvendare të drejtë vote kanë pasur 1.815.350 qytetarë. Ndërkohë, sot në Maqedoninë e Veriut qytetarët kanë votuar edhe për zgjedhjet presidenciale për rrethin e dytë. /Telegrafi/