LAJMI I FUNDIT:

Fushata Mk 24

172 Artikuj

Mickoski: Nëse Bullgaria nuk lëvizë nga qëndrimet e saj, do t’i kthehemi agjendës së brendshme

Mickoski: Nëse Bullgaria nuk lëvizë nga qëndrimet e saj, do t’i kthehemi agjendës së brendshme

Politikë
Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Politikë
Caktohet seanca për inaugurimin e Siljanovska-Davkova për presidente

Caktohet seanca për inaugurimin e Siljanovska-Davkova për presidente

Politikë
Vuçiq uron Gordana Siljanovska-Davkovën

Vuçiq uron Gordana Siljanovska-Davkovën

Politikë
Fatmir Bytyqi jep dorëheqje, kërkon dorëheqje edhe nga kryesia e LSDM-së

Fatmir Bytyqi jep dorëheqje, kërkon dorëheqje edhe nga kryesia e LSDM-së

Politikë
OBRM-PDUKM feston fitoren e dyfishtë në Shkup

OBRM-PDUKM feston fitoren e dyfishtë në Shkup

Politikë
Ahmeti: OBRM-PDUKM-ja e ka ndihmuar VLEN-in, ne kemi siguruar 19 mandate

Ahmeti: OBRM-PDUKM-ja e ka ndihmuar VLEN-in, ne kemi siguruar 19 mandate

Politikë
Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 5 me 81% të vendvotimeve të numëruara

Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 5 me 81% të vendvotimeve të numëruara

Politikë
Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 1 me 84% të vendvotimeve të numëruara

Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 1 me 84% të vendvotimeve të numëruara

Politikë
Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 2 me 80% të vendvotimeve të numëruara

Kështu do të ndaheshin deputetët e Njësisë Zgjedhore 2 me 80% të vendvotimeve të numëruara

Politikë
Taravari: Ndryshimi u kry, sapo u firmos liria e këtij vendi

Taravari: Ndryshimi u kry, sapo u firmos liria e këtij vendi

Politikë
Zona Zgjedhor nr 6: Këto janë rezultatet e fundit nga 77% e votave të numëruara

Zona Zgjedhor nr 6: Këto janë rezultatet e fundit nga 77% e votave të numëruara

Politikë
Gostivar, këto janë rezultatet e fundit parlamentare

Gostivar, këto janë rezultatet e fundit parlamentare

Politikë
Zona zgjedhore nr 6: Këto janë rezultatet e fundit, garë e ngushtë mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Zona zgjedhore nr 6: Këto janë rezultatet e fundit, garë e ngushtë mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Politikë
Gati dy mijë vota dallimi në zonën zgjedhore numër 2 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Gati dy mijë vota dallimi në zonën zgjedhore numër 2 mes Frontit Evropian dhe VLEN-it

Politikë
Publikohen rezultatet e para në Tetovë, prin VLEN-i

Publikohen rezultatet e para në Tetovë, prin VLEN-i

Politikë
Publikohen rezultatet e para në zonën zgjedhore numër 2

Publikohen rezultatet e para në zonën zgjedhore numër 2

Politikë
Zona zgjedhore nr 6: Këto janë rezultatet e fundit

Zona zgjedhore nr 6: Këto janë rezultatet e fundit

Politikë
Zona zgjedhore 1, prijnë OBRM-PDUKM dhe VLEN

Zona zgjedhore 1, prijnë OBRM-PDUKM dhe VLEN

Politikë
Publikohen rezultatet e para në zonën zgjedhore numër 6

Publikohen rezultatet e para në zonën zgjedhore numër 6

Politikë
Mexhiti: VLEN fituese tek shqiptarët, procesi zgjedhor nuk ka qenë demokratik

Mexhiti: VLEN fituese tek shqiptarët, procesi zgjedhor nuk ka qenë demokratik

Politikë
Ademi: Fitore historike për Frontin Evropian

Ademi: Fitore historike për Frontin Evropian

Politikë
Dalja deri në ora 17:00, arrihet censusi për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

Dalja deri në ora 17:00, arrihet censusi për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Dalja deri në orën 15:00 është 31.96% për zgjedhjet presidenciale, për parlamentare 36.72%

Dalja deri në orën 15:00 është 31.96% për zgjedhjet presidenciale, për parlamentare 36.72%

Politikë