LAJMI I FUNDIT:
Klinika Digjitale

Klinika Digjitale

34 Artikuj

Transformimi digjital i shërbimeve shëndetësore, Klinika Digjitale pjesë e kongresit “DTxStartUp” në Bruksel

Transformimi digjital i shërbimeve shëndetësore, Klinika Digjitale pjesë e kongresit “DTxStartUp” në Bruksel

Shëndetësi
Në mesin e 18 shteteve nga BE-ja, Klinika Digjitale zë vendin e parë në Evropë për inovacion

Në mesin e 18 shteteve nga BE-ja, Klinika Digjitale zë vendin e parë në Evropë për inovacion

Shëndetësi
Lansohet eKlinika – softueri unik për mjekë

Lansohet eKlinika – softueri unik për mjekë

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale – cilësi e lartë, besueshmëri e plotë

Klinika Digjitale – cilësi e lartë, besueshmëri e plotë

Marketing
Klinika Digjitale ndihmon Ukrainën

Klinika Digjitale ndihmon Ukrainën

Lajme
Klinika Digjitale shpërblen qytetarët e vaksinuar

Klinika Digjitale shpërblen qytetarët e vaksinuar

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale lanson shërbimin e ri “e-Health Tourism”

Klinika Digjitale lanson shërbimin e ri “e-Health Tourism”

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale në përkrahje të konferencës ndërkombëtare virtuale “Latest Trends in Digital Health”

Klinika Digjitale në përkrahje të konferencës ndërkombëtare virtuale “Latest Trends in Digital Health”

Shëndetësi Lajme
I riu nga Kosova, Dardan Asllani në mesin e liderëve global të Shëndetit Digjital

I riu nga Kosova, Dardan Asllani në mesin e liderëve global të Shëndetit Digjital

Shëndetësi
Klinika Digjitale lanson shërbimin e kontrollimit të barnave

Klinika Digjitale lanson shërbimin e kontrollimit të barnave

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale me shërbim të ri – tani jua cakton Mjekun Personal dhe i bën analizat themelore!

Klinika Digjitale me shërbim të ri – tani jua cakton Mjekun Personal dhe i bën analizat themelore!

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale, startup i zhvilluar me amerikanë që shqiptarët të konsultohen online me doktorët!

Klinika Digjitale, startup i zhvilluar me amerikanë që shqiptarët të konsultohen online me doktorët!

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale mundëson ekzaminimin me PET-CT

Klinika Digjitale mundëson ekzaminimin me PET-CT

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ofron konsultime FALAS me Dr. Viola Gjylameti-Çavolli

Klinika Digjitale ofron konsultime FALAS me Dr. Viola Gjylameti-Çavolli

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ofron konsultime falas gjatë gjithë muajit dhjetor

Klinika Digjitale ofron konsultime falas gjatë gjithë muajit dhjetor

Shëndetësi Lajme
Konsultohuni online me endokrinologen e njohur Dr. Rozafa Olloni-Nikaj përmes Klinikës Digjitale

Konsultohuni online me endokrinologen e njohur Dr. Rozafa Olloni-Nikaj përmes Klinikës Digjitale

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale – shërbimi i sigurt gjatë pandemisë

Klinika Digjitale – shërbimi i sigurt gjatë pandemisë

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ofron pajisjen më të re në botë për monitorimin 24-orësh të zemrës

Klinika Digjitale ofron pajisjen më të re në botë për monitorimin 24-orësh të zemrës

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale lanson programin për Trajtim Mjekësor Jashtë Vendit

Klinika Digjitale lanson programin për Trajtim Mjekësor Jashtë Vendit

Shëndetësi Lajme
Çfarë janë dhe si funksionojnë testet digjitale shëndetësore në Klinikën Digjitale

Çfarë janë dhe si funksionojnë testet digjitale shëndetësore në Klinikën Digjitale

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ju mundëson hapjen e Kartelës Elektronike Shëndetësore

Klinika Digjitale ju mundëson hapjen e Kartelës Elektronike Shëndetësore

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ju mundëson konsultim me Dr. Ilirijana Haxhibeqirin, kardiokirurgen e njohur në Sarajevë

Klinika Digjitale ju mundëson konsultim me Dr. Ilirijana Haxhibeqirin, kardiokirurgen e njohur në Sarajevë

Shëndetësi Lajme
Programi më i ri i Klinikës Digjitale – “EDHE PSE LARG, UNË JAM AFËR JUSH”

Programi më i ri i Klinikës Digjitale – “EDHE PSE LARG, UNË JAM AFËR JUSH”

Shëndetësi Lajme
Klinika Digjitale ju mundëson të konsultoheni online me kirurgun e njohur shqiptar për sëmundje të zemrës

Klinika Digjitale ju mundëson të konsultoheni online me kirurgun e njohur shqiptar për sëmundje të zemrës

Shëndetësi Lajme