LAJMI I FUNDIT:

Klient

29 Artikuj

Rrahje masive mes kamarierëve dhe klientëve të një restoranti në Venecia

Rrahje masive mes kamarierëve dhe klientëve të një restoranti në Venecia

Evropa
Roboti befasoi klientët e hotelit duke ua servuar omletën e kompletuar (Video)

Roboti befasoi klientët e hotelit duke ua servuar omletën e kompletuar (Video)

Interesante
Uji nga lavamani u hodh sipër, me aktivizimin e tharrëses së duarve të montuar anash kroit (Video)

Uji nga lavamani u hodh sipër, me aktivizimin e tharrëses së duarve të montuar anash kroit (Video)

Dështime
Kina ka hapur qendrën e parë tregtare me internet 5G (Video)

Kina ka hapur qendrën e parë tregtare me internet 5G (Video)

Interesante
Dërgon picat te klienti, mënyra si i njofton pa i rënë ziles është shumë qesharake (Video)

Dërgon picat te klienti, mënyra si i njofton pa i rënë ziles është shumë qesharake (Video)

Fun Lajme
Lokali vazhdonte të ishte i hapur, megjithëse prej tavanit rridhte ‘kanalizimi i tualetit’ (Foto)

Lokali vazhdonte të ishte i hapur, megjithëse prej tavanit rridhte ‘kanalizimi i tualetit’ (Foto)

Dështime
Ushqimet e ‘pa konstruktuara’ të cilat klientët duhet t’i bashkojnë vet (Foto)

Ushqimet e ‘pa konstruktuara’ të cilat klientët duhet t’i bashkojnë vet (Foto)

Fun Lajme
Klientët e restorantit shikonin të habitur, kur një grua ra papritmas prej tavanit (Video)

Klientët e restorantit shikonin të habitur, kur një grua ra papritmas prej tavanit (Video)

Dështime
Sulmoi punonjësit sepse ia vonuan dynerin, rrihet keq derisa refuzonte të largohej (Video)

Sulmoi punonjësit sepse ia vonuan dynerin, rrihet keq derisa refuzonte të largohej (Video)

Dështime
Punonjësi i durueshëm e la një klient me probleme mendore, t’i ndihmonte për gjysmë ore (Video)

Punonjësi i durueshëm e la një klient me probleme mendore, t’i ndihmonte për gjysmë ore (Video)

Interesante
Klientët e zhgënjyer me sandviçët e thatë, me shumë pak përbërës brenda (Foto)

Klientët e zhgënjyer me sandviçët e thatë, me shumë pak përbërës brenda (Foto)

Dështime
Berberi përdor teknikën e vjetër të heqjes së morrave, për t’ju shkurtuar flokët klientëve (Video)

Berberi përdor teknikën e vjetër të heqjes së morrave, për t’ju shkurtuar flokët klientëve (Video)

Fun Lajme
Kuzhinieri e teproi me zjarr dhe aktivizoi alarmin, uji lagu të gjithë klientët e restorantit (Video)

Kuzhinieri e teproi me zjarr dhe aktivizoi alarmin, uji lagu të gjithë klientët e restorantit (Video)

Dështime
Klienti i rrëqethur nga dy minj gjigant në banakun e restorantit (Video)

Klienti i rrëqethur nga dy minj gjigant në banakun e restorantit (Video)

Dështime
Pas mesnatës së të shtunës, lokali i ushqimeve të shpejta ishte i mbushur me mbeturina (Video)

Pas mesnatës së të shtunës, lokali i ushqimeve të shpejta ishte i mbushur me mbeturina (Video)

Dështime
Me këpucë sipër peshkut, elektricisti: “Mund ta lani e ta konsumoni” (Video)

Me këpucë sipër peshkut, elektricisti: “Mund ta lani e ta konsumoni” (Video)

Nga Bota
Klientët kreativ shpërblyen kamerierët duke i mbështjellë bakshishet në forma të ndryshme (Foto)

Klientët kreativ shpërblyen kamerierët duke i mbështjellë bakshishet në forma të ndryshme (Foto)

Fun Lajme
Plaçkitësi i armatosur u godit keq nga klienti në lokal (Video)

Plaçkitësi i armatosur u godit keq nga klienti në lokal (Video)

Dështime
Klientët më “ekstravagantë” që janë parë në supermarkete (Foto)

Klientët më “ekstravagantë” që janë parë në supermarkete (Foto)

Fun Lajme
Dërgon valltare në bankë, si shenjë proteste për shërbimet e dobëta (Video, +18)

Dërgon valltare në bankë, si shenjë proteste për shërbimet e dobëta (Video, +18)

Dështime
Plaçkitësi që kërcënonte me thikë u rrëzua nga një klient i fuqishëm (Video)

Plaçkitësi që kërcënonte me thikë u rrëzua nga një klient i fuqishëm (Video)

Dështime
Modelja gjysmë e zhveshur, qëllon klientin që e ngacmoi (Video)

Modelja gjysmë e zhveshur, qëllon klientin që e ngacmoi (Video)

Dështime
Ngatërrimi i keq i brushës për pastrimin e tualetit (Foto)

Ngatërrimi i keq i brushës për pastrimin e tualetit (Foto)

Dështime
Vuri bast se ia rrëzon dorën, por mbeti me krah të thyer (Video)

Vuri bast se ia rrëzon dorën, por mbeti me krah të thyer (Video)

Dështime