LAJMI I FUNDIT:
Kim Kardashian

Kim Kardashian

2019 Artikuj

Info

Kimberly Noel Kardashian u lind më 21 tetor, 1980 në Beverlly Hills në Kaliforni. Babai i modeles, gjyshërit dhe stërgjyshërit i kanë rrënjët në Armeni. Ajo është fëmija i tretë i Robert Kardashian dhe Kris Jenner.

No posts found