LAJMI I FUNDIT:

Këshilli i prindërve

17 Artikuj

Planifikimi i 16-vjeçarit për sulm terrorist në Pejë, shkollat në Kosovë s’kanë plane evakuimi dhe kontroll

Planifikimi i 16-vjeçarit për sulm terrorist në Pejë, shkollat në Kosovë s’kanë plane evakuimi dhe kontroll

Siguri
Këshilli i Prindërve për testin e Arritshmërisë dhe Maturës: Më e pakta është që ato të pezullohen

Këshilli i Prindërve për testin e Arritshmërisë dhe Maturës: Më e pakta është që ato të pezullohen

Arsim
Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Elfije Boletini
Mësimi të shtunave, MASHTI: Mësimdhënësit i janë përgjigjur pozitivisht vendimit, dalja e nxënësve në shkolla lë për të dëshiruar

Mësimi të shtunave, MASHTI: Mësimdhënësit i janë përgjigjur pozitivisht vendimit, dalja e nxënësve në shkolla lë për të dëshiruar

Elfije Boletini
Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Elfije Boletini
Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Arsim
Këshilli i Prindërve në Pejë të hënën organizon marsh për fillimin e mësimit në shkolla

Këshilli i Prindërve në Pejë të hënën organizon marsh për fillimin e mësimit në shkolla

Kosovë
Prindërit kërkojnë që mësueses së shkollës fillore “Selami Hallaçi”, në Gjilan t’i vazhdohet kontrata e punës

Prindërit kërkojnë që mësueses së shkollës fillore “Selami Hallaçi”, në Gjilan t’i vazhdohet kontrata e punës

Kosovë
Kryetar i Këshillit të Prindërve: Mësimi nga distanca është dështim

Kryetar i Këshillit të Prindërve: Mësimi nga distanca është dështim

Arsim
Këshilli i Prindërve kundërshton pushimin një javor për nxënësit

Këshilli i Prindërve kundërshton pushimin një javor për nxënësit

Kosovë
Këshilli i Prindërve të Prishtinës paralajmëron protesta nëse nuk ndërpritet greva

Këshilli i Prindërve të Prishtinës paralajmëron protesta nëse nuk ndërpritet greva

Kosovë
Këshilli i Prindërve në Prishtinë, shpreh pakënaqësinë për grevën, duan zgjidhje të shpejtë mes SBASHK-ut e Qeverisë

Këshilli i Prindërve në Prishtinë, shpreh pakënaqësinë për grevën, duan zgjidhje të shpejtë mes SBASHK-ut e Qeverisë

Kosovë
Këshilli i prindërve i shkollës “Faik Konica” në Prishtinë kërkon që Qeveria dhe SBAShK të arrijnë sa më parë një marrëveshje

Këshilli i prindërve i shkollës “Faik Konica” në Prishtinë kërkon që Qeveria dhe SBAShK të arrijnë sa më parë një marrëveshje

Kosovë
Greva në arsim, pasojë e premtimeve elektorale

Greva në arsim, pasojë e premtimeve elektorale

Kosovë
Nxënësit e Shkollës “Daut Bugujevci” në Fushë Kosovë vazhdojnë protestat dhe bojkotin e mësimit

Nxënësit e Shkollës “Daut Bugujevci” në Fushë Kosovë vazhdojnë protestat dhe bojkotin e mësimit

Arsim
Këshilli i prindërve, partive politike: Mos i shfrytëzoni fëmijët në fushatë elektorale

Këshilli i prindërve, partive politike: Mos i shfrytëzoni fëmijët në fushatë elektorale

Kosovë
Këshilli i prindërve: Jemi të zhgënjyer me rezultatet e PISA-s

Këshilli i prindërve: Jemi të zhgënjyer me rezultatet e PISA-s

Arsim