LAJMI I FUNDIT:

Jimi Hendrix

15 Artikuj

Nëse ke Stratocaster, mund ta sundosh botën!

Nëse ke Stratocaster, mund ta sundosh botën!

Muzika
Kryevepra që u bë model imitimi

Kryevepra që u bë model imitimi

Piktura
Viti 1942: Mustafa Kruja në Kosovë, vrasja e Vojo Kushit dhe Balto Stambollës

Viti 1942: Mustafa Kruja në Kosovë, vrasja e Vojo Kushit dhe Balto Stambollës

Agron Shala
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1970: Universiteti, topat, vëllezërit kinezë dhe miqtë kosovarë

Viti 1970: Universiteti, topat, vëllezërit kinezë dhe miqtë kosovarë

Agron Shala
Nipi i Elvis Presleyt është emri më i ri që i bashkohet listës së yjeve që nuk iu shmangën mallkimit të “Klubit 27”

Nipi i Elvis Presleyt është emri më i ri që i bashkohet listës së yjeve që nuk iu shmangën mallkimit të “Klubit 27”

Yjet
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Agron Shala
Si do dukeshin sot këta 12 njerëz të famshëm nëse do të ishin akoma gjallë?

Si do dukeshin sot këta 12 njerëz të famshëm nëse do të ishin akoma gjallë?

Yjet
Quincy Jones: Miliarderi Paul Allen i bie kitarës si Hendrixi, Michael Jackson vidhte muzikë, The Beatles ishin muzikantët më të këqij të botës!

Quincy Jones: Miliarderi Paul Allen i bie kitarës si Hendrixi, Michael Jackson vidhte muzikë, The Beatles ishin muzikantët më të këqij të botës!

Muzika
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Agron Shala
Njëzetë fotografitë e fundit të yjeve të famshëm, para se ata të largoheshin përgjithmonë nga kjo botë (Foto)

Njëzetë fotografitë e fundit të yjeve të famshëm, para se ata të largoheshin përgjithmonë nga kjo botë (Foto)

Yjet
Kurt Cobain sot do të mbushte 50 vjet – yjet e muzikës që nuk iu shmangën mallkimit të “Klubit 27” (Foto)

Kurt Cobain sot do të mbushte 50 vjet – yjet e muzikës që nuk iu shmangën mallkimit të “Klubit 27” (Foto)

Imran Amiti
FBI ka spiunuar princeshën Diana, John Lennonin, Frank Sinatrën, Marilyn Monroen dhe shumë të tjerë!

FBI ka spiunuar princeshën Diana, John Lennonin, Frank Sinatrën, Marilyn Monroen dhe shumë të tjerë!

Cult+
Aktori i “Star Trek” vdiq në moshë 27 vjeçare, por cilët ishin të famshmit tjerë që ndërruan jetë në këtë moshë (Foto)

Aktori i “Star Trek” vdiq në moshë 27 vjeçare, por cilët ishin të famshmit tjerë që ndërruan jetë në këtë moshë (Foto)

Imran Amiti