LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

172 Artikuj

Beli përcakton jetëgjatësinë

Beli përcakton jetëgjatësinë

Shëndetësi Lajme
Baballarët që kanë vajza jetojnë më gjatë

Baballarët që kanë vajza jetojnë më gjatë

Të tjera
Çdo sasi vrapimi shpie në jetë më të gjatë – këtë e konstaton edhe shkenca!

Çdo sasi vrapimi shpie në jetë më të gjatë – këtë e konstaton edhe shkenca!

Shëndetësi Lajme
Doktori i njohur e jep verdiktin: A do të jetoni më gjatë nëse e hani një mollë në ditë?

Doktori i njohur e jep verdiktin: A do të jetoni më gjatë nëse e hani një mollë në ditë?

Këshilla mjekësore
108-vjeçarja thotë se sekreti i jetëgjatësisë është shampanja dhe çokollata

108-vjeçarja thotë se sekreti i jetëgjatësisë është shampanja dhe çokollata

Këshilla mjekësore
Meshkujt australianë jetojnë më gjatë – është koha që të marrim mësim nga ta!

Meshkujt australianë jetojnë më gjatë – është koha që të marrim mësim nga ta!

Këshilla Lifestyle
Personat e varfër dhe të papunë vdesin më herët

Personat e varfër dhe të papunë vdesin më herët

Lifestyle
Meshkujt që kanë partnere të mençura jetojnë më gjatë

Meshkujt që kanë partnere të mençura jetojnë më gjatë

Lifestyle
Mbajtja e qenit jua ulë rrezikun e vdekjes për 24 për qind

Mbajtja e qenit jua ulë rrezikun e vdekjes për 24 për qind

Kujdesi për kafshët
E thotë plaka 102-vjeçare: Birra është sekreti për një jetë të gjatë

E thotë plaka 102-vjeçare: Birra është sekreti për një jetë të gjatë

Mjekësi alternative
Kokëfortësia dhe pozitiviteti ju ndihmojnë të jetoni më gjatë

Kokëfortësia dhe pozitiviteti ju ndihmojnë të jetoni më gjatë

Shëndetësi Lajme
Seksi mund t’jua shpëtojë jetën dhe jua rritë shanset për të shpëtuar pas sulmit në zemër

Seksi mund t’jua shpëtojë jetën dhe jua rritë shanset për të shpëtuar pas sulmit në zemër

Shëndetësi Lajme
Personat e lumtur bëjnë jetë më të gjatë dhe më të shëndetshme

Personat e lumtur bëjnë jetë më të gjatë dhe më të shëndetshme

Shëndetësi Lajme
Aparatura e posaçme që e përdorte Michael Jackson për ta luftuar plakjen: Do të jetoj së paku 150 vjet!

Aparatura e posaçme që e përdorte Michael Jackson për ta luftuar plakjen: Do të jetoj së paku 150 vjet!

Po Flitet
Gjërat që ju nevojiten për një jetë të gjatë e të lumtur

Gjërat që ju nevojiten për një jetë të gjatë e të lumtur

Këshilla Lifestyle
Vitamina D mund ta rritë jetëgjatësinë e pacientëve me kancer

Vitamina D mund ta rritë jetëgjatësinë e pacientëve me kancer

Shëndetësi Lajme
Konsumuesit e mëdhenj të kafesë jetojnë më gjatë dhe kanë lëkurë më të mirë

Konsumuesit e mëdhenj të kafesë jetojnë më gjatë dhe kanë lëkurë më të mirë

Shëndetësi Lajme
Për çdo gotë verë apo birrë që e pini ekstra, ju do të jetoni 30 minuta më pak

Për çdo gotë verë apo birrë që e pini ekstra, ju do të jetoni 30 minuta më pak

Shëndetësi Lajme
Djathi, super-ushqimi të cilin duhet ta konsumoni për një jetë më të gjatë

Djathi, super-ushqimi të cilin duhet ta konsumoni për një jetë më të gjatë

Të njohim produktet
Për çdo orë që vraponi, ju mund të jetoni shtatë orë më shumë

Për çdo orë që vraponi, ju mund të jetoni shtatë orë më shumë

Të tjera
Dy ushtrimet që ju mbajnë në formë tërë jetën

Dy ushtrimet që ju mbajnë në formë tërë jetën

Aktivitete sportive
Numri i këmbës tregon se sa gjatë do të jetoni

Numri i këmbës tregon se sa gjatë do të jetoni

Lifestyle
Djathi është sekreti për një jetë të gjatë

Djathi është sekreti për një jetë të gjatë

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i çajit e rritë jetëgjatësinë

Konsumimi i çajit e rritë jetëgjatësinë

Shëndetësi Lajme