LAJMI I FUNDIT:

Investime

121 Artikuj

Kosova përfiton 90 milionë euro nga Banka Botërore

Kosova përfiton 90 milionë euro nga Banka Botërore

Financa
Ndalesa e importeve nga Serbia rrit çmimet në Kosovë

Ndalesa e importeve nga Serbia rrit çmimet në Kosovë

Të Tjera
Investime milionëshe për sigurinë kibernetike në Maqedoninë e Veriut

Investime milionëshe për sigurinë kibernetike në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ambasadori Rohde: Kompanitë gjermane kanë nevojë për kushte paqësore dhe të besueshme për investime

Ambasadori Rohde: Kompanitë gjermane kanë nevojë për kushte paqësore dhe të besueshme për investime

Ekonomi
Në takim me Kurtin, përfaqësuesit e kompanive të mëdha amerikane shprehin interesimin për investime në Kosovë  

Në takim me Kurtin, përfaqësuesit e kompanive të mëdha amerikane shprehin interesimin për investime në Kosovë  

Biznes
LSDM: Mbi 430 milionë euro investime të reja dhe mbi 2000 vende të reja pune në vetëm një vit në ZTZhI

LSDM: Mbi 430 milionë euro investime të reja dhe mbi 2000 vende të reja pune në vetëm një vit në ZTZhI

Maqedonia e Veriut
Kurti takohet me kryetarin e Kuvendit të Japonisë, kërkon më shumë investime në Kosovë

Kurti takohet me kryetarin e Kuvendit të Japonisë, kërkon më shumë investime në Kosovë

Të Tjera
Pasaporta shqiptare kundrejt investimit, BE kundër: Nxisin krimin e organizuar dhe pastrimin e parave

Pasaporta shqiptare kundrejt investimit, BE kundër: Nxisin krimin e organizuar dhe pastrimin e parave

Shqipëri
MPB Maqedoni pajis me 8550 çizme të reja policët

MPB Maqedoni pajis me 8550 çizme të reja policët

Maqedonia e Veriut
Rama në samitin e BERZH-it në Londër: Shqipëria parajsë e investimeve në turizëm

Rama në samitin e BERZH-it në Londër: Shqipëria parajsë e investimeve në turizëm

Shqipëri
KE shpalos paketë investimesh prej 3.2 miliardë euro për të mbështetur 21 projekte në Ballkanin Perëndimor

KE shpalos paketë investimesh prej 3.2 miliardë euro për të mbështetur 21 projekte në Ballkanin Perëndimor

Shqipëri
Ndërtimi i gazsjellësit IAP kërkon 600 milionë euro investime

Ndërtimi i gazsjellësit IAP kërkon 600 milionë euro investime

Shqipëri
Aplikacioni shqiptar i dërgesave ‘Hajde’ siguron 1 milion dollarë financim për t’u zgjeruar në rajon

Aplikacioni shqiptar i dërgesave ‘Hajde’ siguron 1 milion dollarë financim për t’u zgjeruar në rajon

Shqipëri
Privilegjet e serbëve në veri të Kosovës, Qeveria e Serbisë investon para edhe në vendbanimet në jug të Ibrit

Privilegjet e serbëve në veri të Kosovës, Qeveria e Serbisë investon para edhe në vendbanimet në jug të Ibrit

Politikë
Mjeku: Qeveria dhe komunat të bashkëpunojnë për tërheqjen e investitorëve të huaj

Mjeku: Qeveria dhe komunat të bashkëpunojnë për tërheqjen e investitorëve të huaj

Të Tjera
Prezantohen në Stamboll avantazhet ekonomike të Kosovës

Prezantohen në Stamboll avantazhet ekonomike të Kosovës

Biznes
Ujkani: Nuk kemi arritur të krijojmë klimë investive të duhur në Kosovë

Ujkani: Nuk kemi arritur të krijojmë klimë investive të duhur në Kosovë

Biznes
Nga investimet prej 100 milionë euro në bujqësi deri te ndarja e 2.5 milionë eurove për barna – të gjitha vendimet që u morën sot nga Qeveria

Nga investimet prej 100 milionë euro në bujqësi deri te ndarja e 2.5 milionë eurove për barna – të gjitha vendimet që u morën sot nga Qeveria

Të Tjera
Fabrika PowerPack, investim i huaj belg në Kosovë

Fabrika PowerPack, investim i huaj belg në Kosovë

Prodhime Vendore
Sa është vlera e Investimeve të Huaja Direkte në Kosovë?

Sa është vlera e Investimeve të Huaja Direkte në Kosovë?

Financa
Qendra për Studimin e Demokracisë: Serbia qendër ekonomike për zgjerimin politik të Kinës në Ballkan

Qendra për Studimin e Demokracisë: Serbia qendër ekonomike për zgjerimin politik të Kinës në Ballkan

Botë
Investimet e Huaja Direkte, kërkohet që Kosova t’i promovojë potencialet ekonomike

Investimet e Huaja Direkte, kërkohet që Kosova t’i promovojë potencialet ekonomike

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane kërkon përshpejtim të dinamikës legjislative për nxitjen e investimeve

Oda Ekonomike Amerikane kërkon përshpejtim të dinamikës legjislative për nxitjen e investimeve

Biznes
Hajdari: Investimet nga Zvicra dhe diaspora, çelës i zhvillimit të Kosovës

Hajdari: Investimet nga Zvicra dhe diaspora, çelës i zhvillimit të Kosovës

Të Tjera