LAJMI I FUNDIT:

Internet

245 Artikuj

Shqipëria nis procedurat për implementimin e teknologjisë 5G

Shqipëria nis procedurat për implementimin e teknologjisë 5G

Shqipëri
Interneti dhe propaganda: Si të ruhemi nga manipulimi?

Interneti dhe propaganda: Si të ruhemi nga manipulimi?

Lajme Teknologji
Shumica e qytetarëve në RMV çdo ditë kalojnë rreth dy orë në internet

Shumica e qytetarëve në RMV çdo ditë kalojnë rreth dy orë në internet

Maqedonia e Veriut
Versioni Beta i Shfletuesit të Internetit Samsung sjell disa veçori të reja

Versioni Beta i Shfletuesit të Internetit Samsung sjell disa veçori të reja

Aplikacione
Shitet domeni më i shtrenjtë, çmimi fillestar është 20 milionë dollarë

Shitet domeni më i shtrenjtë, çmimi fillestar është 20 milionë dollarë

Internet
Judoni i TMkids është “fëmiju më i pëlqyer në internet”

Judoni i TMkids është “fëmiju më i pëlqyer në internet”

Venhar Ramadani
Miniclip ka mbyllur zyrtarisht serverët e tij

Miniclip ka mbyllur zyrtarisht serverët e tij

Lajme Teknologji
Greqia dhe Arabia Saudite synojnë vendosjen e kabllos optike me të cilën do lidhet Evropa me Azinë

Greqia dhe Arabia Saudite synojnë vendosjen e kabllos optike me të cilën do lidhet Evropa me Azinë

Lajme Teknologji
“Hawaiian Airlines” do t’ju ofrojë pasagjerëve qasje në internet falas të Starlink

“Hawaiian Airlines” do t’ju ofrojë pasagjerëve qasje në internet falas të Starlink

Lajme Teknologji
Ukrainasit po kanë probleme me internet

Ukrainasit po kanë probleme me internet

Internet
Të dhënat tuaja të vjedhura tani po shiten në tregun e ri të uebit

Të dhënat tuaja të vjedhura tani po shiten në tregun e ri të uebit

Internet
Lloje të reja të malwareve po përhapen në internet

Lloje të reja të malwareve po përhapen në internet

Internet
Tregtia në internet në Shqipëri – burrat blejnë ushqime, gratë veshje

Tregtia në internet në Shqipëri – burrat blejnë ushqime, gratë veshje

Të Tjera
Microsoft Edge “po rrëmben” disa nga përdoruesit e Google Chrome

Microsoft Edge “po rrëmben” disa nga përdoruesit e Google Chrome

Internet
Sulm i simuluar i hakerëve në tregjet financiare globale

Sulm i simuluar i hakerëve në tregjet financiare globale

Internet
Google paralajmëron se mbi 1 milion pajisje janë infektuar nga “hakimi rus”

Google paralajmëron se mbi 1 milion pajisje janë infektuar nga “hakimi rus”

Internet
Ku është interneti më i ngadalshëm në botë? Kosova renditet në vendin 81 në botë

Ku është interneti më i ngadalshëm në botë? Kosova renditet në vendin 81 në botë

Internet
Më shumë se një e treta e popullsisë së botës nuk e ka përdorur kurrë internetin

Më shumë se një e treta e popullsisë së botës nuk e ka përdorur kurrë internetin

Internet
Të lodhur nga Google? Kërkoni nëpër këto alternativa interesante që nuk ruajnë të dhënat tuaja

Të lodhur nga Google? Kërkoni nëpër këto alternativa interesante që nuk ruajnë të dhënat tuaja

Internet
Agjencia e Statistikave: Mbi 60 për qind e familjeve kanë qasje në internet përmes telefonit

Agjencia e Statistikave: Mbi 60 për qind e familjeve kanë qasje në internet përmes telefonit

Albert Spahiu
Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Të Tjera
Si “duket” interneti në Korenë e Veriut, pa qasje në rrjetin botëror – por këto rregulla nuk vlejnë për elitën e vendit

Si “duket” interneti në Korenë e Veriut, pa qasje në rrjetin botëror – por këto rregulla nuk vlejnë për elitën e vendit

Azia
Gjërat që ndodhin në internet çdo minutë

Gjërat që ndodhin në internet çdo minutë

Internet
Ajo porositi një fustan përmes internetit dhe u zhgënjye: Të më kthehen paratë

Ajo porositi një fustan përmes internetit dhe u zhgënjye: Të më kthehen paratë

Fun Lajme