LAJMI I FUNDIT:

Instituti hidrometeorologjik i Kosovës

115 Artikuj

Parashikimi i motit për dy ditët e para të vitit 2021

Parashikimi i motit për dy ditët e para të vitit 2021

Kosovë
Parashikimi i motit në Kosovë, për dy ditët e ardhshme

Parashikimi i motit në Kosovë, për dy ditët e ardhshme

Kosovë
Moti gjatë dy ditëve të ardhshme në Kosovë

Moti gjatë dy ditëve të ardhshme në Kosovë

Moti
Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Kosovë
IHMK paralajmëron vërshime në rajonin e Dukagjinit, gjatë ditës së nesërme

IHMK paralajmëron vërshime në rajonin e Dukagjinit, gjatë ditës së nesërme

Moti
Ndryshon moti, temperaturat për dy ditët e ardhshme

Ndryshon moti, temperaturat për dy ditët e ardhshme

Kosovë
Reshjet e shiut vazhdojnë edhe nesër, nuk ka rrezik për vërshime

Reshjet e shiut vazhdojnë edhe nesër, nuk ka rrezik për vërshime

Xhejlane Kaçiu
Ndryshon sërish moti, IHMK tregon temperaturat për dy ditët në vazhdim

Ndryshon sërish moti, IHMK tregon temperaturat për dy ditët në vazhdim

Kosovë
Parashikimi i motit për javën e parë të verës

Parashikimi i motit për javën e parë të verës

Kosovë
Parashikimi i motit për dy ditët në vazhdim

Parashikimi i motit për dy ditët në vazhdim

Kosovë
Parashikimi i motit gjatë kësaj jave

Parashikimi i motit gjatë kësaj jave

Kosovë
Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Kosovë
Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Kosovë
Ndryshon moti, shi e erë në dy ditët e ardhshme

Ndryshon moti, shi e erë në dy ditët e ardhshme

Kosovë
Ndryshon sërish moti në Kosovë, të enjten pritet të ketë shi dhe borë

Ndryshon sërish moti në Kosovë, të enjten pritet të ketë shi dhe borë

Kosovë
Parashikimi i motit gjatë pesë ditëve të ardhshme në Kosovë

Parashikimi i motit gjatë pesë ditëve të ardhshme në Kosovë

Kosovë
Komuna e Prishtinës përgatitet për ndryshimin e motit, kompanitë për mirëmbajtjen e rrugëve do të jenë në terren me të gjitha kapacitetet

Komuna e Prishtinës përgatitet për ndryshimin e motit, kompanitë për mirëmbajtjen e rrugëve do të jenë në terren me të gjitha kapacitetet

Kosovë
Parashikimi i motit për ditët e ardhshme, pritet ulje e temperaturave

Parashikimi i motit për ditët e ardhshme, pritet ulje e temperaturave

Kosovë
Moti sot

Moti sot

Kosovë
Parashikimi i motit për ditën e nesërme

Parashikimi i motit për ditën e nesërme

Kosovë
Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Parashikimi i motit për dy ditët e ardhshme

Kosovë
Parashikimi i motit për ditën e nesërme, temperaturat deri në -4 gradë celsius

Parashikimi i motit për ditën e nesërme, temperaturat deri në -4 gradë celsius

Kosovë
Rikthehen fluturimet sipas orarit në Aeroportin “Adem Jashari”, nuk përjashtohet rikthimi i mjegullës

Rikthehen fluturimet sipas orarit në Aeroportin “Adem Jashari”, nuk përjashtohet rikthimi i mjegullës

Kosovë
Moti në Kosovë gjatë dy ditëve të ardhshme

Moti në Kosovë gjatë dy ditëve të ardhshme

Kosovë