LAJMI I FUNDIT:

Imet Rrahmani

62 Artikuj

“Bashkëpunimi shëndetësor Turqi-Kosovë, vëllazëror dhe miqësor”

“Bashkëpunimi shëndetësor Turqi-Kosovë, vëllazëror dhe miqësor”

Shëndetësi
Inspektohen institucionet shëndetësore që kryejnë IVF-në

Inspektohen institucionet shëndetësore që kryejnë IVF-në

Shëndetësi
Gjykatat injorojnë rastet e shkeljeve të Ligjit për duhanin

Gjykatat injorojnë rastet e shkeljeve të Ligjit për duhanin

Shëndetësi
Kongres Kombëtar për Reumatologjinë

Kongres Kombëtar për Reumatologjinë

Shëndetësi
Spitali i Përgjithshëm në Podujevë funksionalizohet vitin e ardhshëm

Spitali i Përgjithshëm në Podujevë funksionalizohet vitin e ardhshëm

Komunat
Sigurimet shëndetësore, shpresa e ministrit për listën e barnave esenciale

Sigurimet shëndetësore, shpresa e ministrit për listën e barnave esenciale

Shëndetësi
“Evropianët e rinj” interpelancë me ministrin Imet Rrahmani

“Evropianët e rinj” interpelancë me ministrin Imet Rrahmani

Kosovë
Bekim Haxhiu, Imet Rrahmanit: A po të qeshet, o ministër!

Bekim Haxhiu, Imet Rrahmanit: A po të qeshet, o ministër!

Kosovë
Rrahmani: Po angazhohemi për krijimin e një qendre për diagnostikim të kancerit të gjirit

Rrahmani: Po angazhohemi për krijimin e një qendre për diagnostikim të kancerit të gjirit

Shëndetësi
Fondacionet italiane ndihmojnë fuqizimin e shërbimeve klinike në Kosovë

Fondacionet italiane ndihmojnë fuqizimin e shërbimeve klinike në Kosovë

Shëndetësi
Ministri Rrahmani dhe ambasadori Dellawie biseduan për shëndetësinë në Kosovë

Ministri Rrahmani dhe ambasadori Dellawie biseduan për shëndetësinë në Kosovë

Shëndetësi
Të ushqyerit me qumësht gjiri – çelës për zhvillim të qëndrueshëm të fëmijëve

Të ushqyerit me qumësht gjiri – çelës për zhvillim të qëndrueshëm të fëmijëve

Shëndetësi Lajme
Rrahmani: Viti 2017, fillim i implementimit të sigurimeve shëndetësore

Rrahmani: Viti 2017, fillim i implementimit të sigurimeve shëndetësore

Shëndetësi
Rrahmani: Më 2017-në nisin sigurimet shëndetësore

Rrahmani: Më 2017-në nisin sigurimet shëndetësore

Shëndetësi
Rrahmani pranon se politika është përzier edhe në spitale

Rrahmani pranon se politika është përzier edhe në spitale

Shëndetësi
Tri vjet asnjë vdekje nga rriqrat në Malishevë

Tri vjet asnjë vdekje nga rriqrat në Malishevë

Shëndetësi
Drejtori i SHSKUK kërkon dorëheqjen e të akuzuarve në rastin “stenta”

Drejtori i SHSKUK kërkon dorëheqjen e të akuzuarve në rastin “stenta”

Shëndetësi
Deputetja e PDK-së tregohet e ashpër me ministrin e LDK-së

Deputetja e PDK-së tregohet e ashpër me ministrin e LDK-së

Kosovë
Ministri Rrahmani kritikohet ashpër nga deputetët për një kredi

Ministri Rrahmani kritikohet ashpër nga deputetët për një kredi

Shëndetësi
Protestat arrijnë efektin, ndahet buxheti për specialistët e papunë

Protestat arrijnë efektin, ndahet buxheti për specialistët e papunë

Shëndetësi
Shkarkime selektive për zyrtarët e akuzuar të Ministrisë së Shëndetësisë

Shkarkime selektive për zyrtarët e akuzuar të Ministrisë së Shëndetësisë

Shëndetësi
Menaxherët e klinikave të përfshirë në “Stenta” mund të suspendohen javën e ardhshme (Video)

Menaxherët e klinikave të përfshirë në “Stenta” mund të suspendohen javën e ardhshme (Video)

Kosovë
Ministri Rrahmani kërkon dorëheqjen e të gjithë menaxherëve të klinikave të përfshirë në “Stenta” (Video)

Ministri Rrahmani kërkon dorëheqjen e të gjithë menaxherëve të klinikave të përfshirë në “Stenta” (Video)

Shëndetësi
Qeverisë i dorëzohet kërkesa për sigurimet shëndetësore

Qeverisë i dorëzohet kërkesa për sigurimet shëndetësore

Shëndetësi