LAJMI I FUNDIT:

Hikmete Bajrami

14 Artikuj

​Bajrami-Muratit: Hoti fajtor që një produkt kaq i dobët si ti punoi në Ministrinë e Financave

​Bajrami-Muratit: Hoti fajtor që një produkt kaq i dobët si ti punoi në Ministrinë e Financave

Ekonomi
Bajrami: 19 milionë eurot e ndara për subvencionimin e energjisë janë brenda 90 milionëshit të shpërndara më 5 shkurt

Bajrami: 19 milionë eurot e ndara për subvencionimin e energjisë janë brenda 90 milionëshit të shpërndara më 5 shkurt

Energjetika
Hikmete Bajrami: Ende nuk është vendosur për ministrat e LDK-së në Qeverinë Hoti

Hikmete Bajrami: Ende nuk është vendosur për ministrat e LDK-së në Qeverinë Hoti

Kosovë
Emrat e ministrave të LDK-së në qeverinë ‘Kurti’

Emrat e ministrave të LDK-së në qeverinë ‘Kurti’

Kosovë
Mësohen emrat e personave që e përbëjnë kryesinë e re të LDK-së

Mësohen emrat e personave që e përbëjnë kryesinë e re të LDK-së

Kosovë
LDK pret mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme ndaj presidentit

LDK pret mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme ndaj presidentit

Politikë
Bajrami: Mungesa e stabilitetit politik, faktor frenues i investimeve të huaja

Bajrami: Mungesa e stabilitetit politik, faktor frenues i investimeve të huaja

Biznes
Bajrami: Lufta ndërmjet qumështarëve dëmton prodhimin vendës (Video)

Bajrami: Lufta ndërmjet qumështarëve dëmton prodhimin vendës (Video)

Biznes
Kërkohet që bizneset të kenë një çmim për energjinë, jo tarifat verë-dimër

Kërkohet që bizneset të kenë një çmim për energjinë, jo tarifat verë-dimër

Biznes
Bajrami: Bien investimet e huaja për shkak të situatës politike në Kosovë

Bajrami: Bien investimet e huaja për shkak të situatës politike në Kosovë

Të Tjera
Ministrja Bajrami reagon ndaj shkrimit “Ministrja Bajrami sulm personal ndaj Mustafës, i zbriti rrogën burrit”

Ministrja Bajrami reagon ndaj shkrimit “Ministrja Bajrami sulm personal ndaj Mustafës, i zbriti rrogën burrit”

Kosovë
Ministrja Bajrami sulm personal ndaj Mustafës, i zbriti rrogën burrit

Ministrja Bajrami sulm personal ndaj Mustafës, i zbriti rrogën burrit

Kosovë
Maqedonia dhe Kosova do ta përmirësojnë këmbimin tregtar

Maqedonia dhe Kosova do ta përmirësojnë këmbimin tregtar

Venhar Ramadani
Qeveria e Kosovës nuk e di vlerën e investimeve të huaja në veri

Qeveria e Kosovës nuk e di vlerën e investimeve të huaja në veri

Biznes