LAJMI I FUNDIT:

Halil Matoshi

199 Artikuj

Me dënimin e Mladiqit, ideja dhe qëllimi i fashizmit serb nuk janë mposhtë

Me dënimin e Mladiqit, ideja dhe qëllimi i fashizmit serb nuk janë mposhtë

Halil Matoshi
Nji reflektim për ontologjinë e nji nâne!

Nji reflektim për ontologjinë e nji nâne!

Fjala+
Fatthânësi largpamës

Fatthânësi largpamës

Analiza
“ÇKA JE TI”?

“ÇKA JE TI”?

Poezi
Lamtumirë Rasim Thaçi!

Lamtumirë Rasim Thaçi!

Cult+
NI UDHËTIM FANTASTIK NË TË ÇARAT E SHPIRTIT OSE UDHËZIME PËR PRERËS DIAMANTESH

NI UDHËTIM FANTASTIK NË TË ÇARAT E SHPIRTIT OSE UDHËZIME PËR PRERËS DIAMANTESH

Poezi
VJERSHA E VOGËL PËR NÂNAT

VJERSHA E VOGËL PËR NÂNAT

Poezi
KUMTI

KUMTI

Fjala+
MISTERI I TUEBÂMJES

MISTERI I TUEBÂMJES

Poezi
ME DEKË PËR S’GJALLI MOS DIS

ME DEKË PËR S’GJALLI MOS DIS

Poezi
Lamtumirë ‘vëllam’ i Podrimës!

Lamtumirë ‘vëllam’ i Podrimës!

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
“Lule mes ndërtimesh të egra”

“Lule mes ndërtimesh të egra”

Cult+
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala
Epoka e pas të vërtetës dhe Faik Konica

Epoka e pas të vërtetës dhe Faik Konica

Fjala+
ANATOMIA E PARFUMIT

ANATOMIA E PARFUMIT

Poezi
“Rënia” që ndau Sartrin me Kamynë

“Rënia” që ndau Sartrin me Kamynë

Cult+
Simulacrum

Simulacrum

Cult+
Matoshi publikon fotografi me Haradinajn, e quan president në ardhje

Matoshi publikon fotografi me Haradinajn, e quan president në ardhje

Kosovë
Ikja e njeriut që lozte me furtunën

Ikja e njeriut që lozte me furtunën

Cult+
KUR E RRUJSHA BABËN

KUR E RRUJSHA BABËN

Poezi
Dumoshi priti në takim dy zëvendësministrat, Grabovci e Matoshi

Dumoshi priti në takim dy zëvendësministrat, Grabovci e Matoshi

Kosovë
Jehonë e një vizite të para tre dekadash në Uashington: SHBA-së duhet besuar, nga atje ka ardhur shpëtimi

Jehonë e një vizite të para tre dekadash në Uashington: SHBA-së duhet besuar, nga atje ka ardhur shpëtimi

Kosovë
NÂNA I BÂNI RÁNGTË E SH’PISË E RA ME FJETË

NÂNA I BÂNI RÁNGTË E SH’PISË E RA ME FJETË

Poezi