LAJMI I FUNDIT:

Hagë

415 Artikuj

Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Drejtësi
Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Drejtësi
Ish-diplomati amerikan, Byrnes: Jakup Krasniqi jetonte sipas parimeve të besës, ne kishim besim tek ai

Ish-diplomati amerikan, Byrnes: Jakup Krasniqi jetonte sipas parimeve të besës, ne kishim besim tek ai

Drejtësi
Gjykimi në Hagë, avokati i Januzit: Shuma që na ofroi MD për mbrojtje ishte e papranueshme

Gjykimi në Hagë, avokati i Januzit: Shuma që na ofroi MD për mbrojtje ishte e papranueshme

Drejtësi
Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Drejtësi
I vazhdohet paraburgimi Isni Kilajt, ky është arsyetimi nga Dhomat e Specializuara të Kosovës

I vazhdohet paraburgimi Isni Kilajt, ky është arsyetimi nga Dhomat e Specializuara të Kosovës

Drejtësi
Avokati i Isni Kilajt, Edwards: Ministria e Drejtësisë ua ktheu shpinën veteranëve në Hagë

Avokati i Isni Kilajt, Edwards: Ministria e Drejtësisë ua ktheu shpinën veteranëve në Hagë

Kosovë
Bastisjet nga Specialja, reagon Klinaku: Spektakël i radhës

Bastisjet nga Specialja, reagon Klinaku: Spektakël i radhës

Kosovë
Çitaku: Ish-luftëtarët tanë në Hagë janë braktisur, institucionet të këndellen urgjentisht

Çitaku: Ish-luftëtarët tanë në Hagë janë braktisur, institucionet të këndellen urgjentisht

Kosovë
Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Drejtësi
Trupi gjykues miraton tërheqjen e Kehoes si mbrojtës kryesor i Thaçit

Trupi gjykues miraton tërheqjen e Kehoes si mbrojtës kryesor i Thaçit

Kosovë
Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Drejtësi
Qerkini: Specialja i përgjoi edhe dëshmitarët e privilegjuar, bashkëshortet dhe vëllezërit e të akuzuarve

Qerkini: Specialja i përgjoi edhe dëshmitarët e privilegjuar, bashkëshortet dhe vëllezërit e të akuzuarve

Drejtësi
Mbrojtja ligjore e Hashim Thaçit vazhdon të ketë telashe

Mbrojtja ligjore e Hashim Thaçit vazhdon të ketë telashe

Drejtësi
Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Drejtësi
Tërhiqen avokatët e Thaçit, shkak mospagesa

Tërhiqen avokatët e Thaçit, shkak mospagesa

Kosovë
Dëshmitari i 41-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është i afërm i një viktime të zhdukur në Drenoc

Dëshmitari i 41-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është i afërm i një viktime të zhdukur në Drenoc

Drejtësi
Specialja i pranon si prova deklaratat me shkrim të disa dëshmitarëve që tashmë kanë vdekur

Specialja i pranon si prova deklaratat me shkrim të disa dëshmitarëve që tashmë kanë vdekur

Drejtësi
Gjykata Speciale refuzon kërkesën e Januzit dhe Bahtjarit për lirim të përkohshëm

Gjykata Speciale refuzon kërkesën e Januzit dhe Bahtjarit për lirim të përkohshëm

Drejtësi
Kthimi i Gucatit e Haradinajt, ‘Në liri por të kushtëzuar’

Kthimi i Gucatit e Haradinajt, ‘Në liri por të kushtëzuar’

Drejtësi
Haradinaj tregon pse nuk e ka vizituar Thaçin e të tjerët në Hagë

Haradinaj tregon pse nuk e ka vizituar Thaçin e të tjerët në Hagë

Kosovë
Krasniqi viziton Haradinajn pas lirimit nga Haga: Uroj që edhe beteja e fundit e bashkëluftëtarëve të tjerë të përfundojë sa më parë

Krasniqi viziton Haradinajn pas lirimit nga Haga: Uroj që edhe beteja e fundit e bashkëluftëtarëve të tjerë të përfundojë sa më parë

Kosovë
Vendimi i Speciales për ulje të dënimit me 22 vjet burgim për Sali Mustafën, reagon vajza e tij

Vendimi i Speciales për ulje të dënimit me 22 vjet burgim për Sali Mustafën, reagon vajza e tij

Kosovë