LAJMI I FUNDIT:

Grevë

106 Artikuj

Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Të Tjera
Arrihet marrëveshja për ndërprejen e grevës së punëtorëve teknikë të shkollave në Prishtinë

Arrihet marrëveshja për ndërprejen e grevës së punëtorëve teknikë të shkollave në Prishtinë

Komunat
Punëtorët teknik të shkollave në Prishtinë sot hyjnë në grevë

Punëtorët teknik të shkollave në Prishtinë sot hyjnë në grevë

Komunat
Pensionistët nga Negotina bllokojnë rrugën për në Gjevgjeli, kërkojnë rritje të pensioneve

Pensionistët nga Negotina bllokojnë rrugën për në Gjevgjeli, kërkojnë rritje të pensioneve

Politikë
Rroga të papaguara, shoferët e kamionëve në grevë

Rroga të papaguara, shoferët e kamionëve në grevë

Botë
Minatorët e Trepçës edhe sot në grevë për mosekzekutim të pagave

Minatorët e Trepçës edhe sot në grevë për mosekzekutim të pagave

Financa
Minatorët e ndërmarrjes “Trepça” hyjnë në grevë

Minatorët e ndërmarrjes “Trepça” hyjnë në grevë

Ekonomi
Punëtorët e KEK-ut në grevë njëorëshe, kërkojnë rritje të pagave

Punëtorët e KEK-ut në grevë njëorëshe, kërkojnë rritje të pagave

Të Tjera
Vijon dita e dytë e grevës së mjekëve familjarë në RMV, akoma nuk janë kontaktuar nga asnjë institucion

Vijon dita e dytë e grevës së mjekëve familjarë në RMV, akoma nuk janë kontaktuar nga asnjë institucion

Maqedonia e Veriut
Jasharaj: Në shtator çerdhet dhe shkollat në grevë

Jasharaj: Në shtator çerdhet dhe shkollat në grevë

Arsim
Dita e dytë e grevës, punëtorët e KEDS-it kërkojnë rritje të pagave

Dita e dytë e grevës, punëtorët e KEDS-it kërkojnë rritje të pagave

Energjetika
Sot grevë njëorëshe në arsim

Sot grevë njëorëshe në arsim

Arsim
Infermierët mbajnë grevë njëorëshe për realizimin e kërkesave të tyre

Infermierët mbajnë grevë njëorëshe për realizimin e kërkesave të tyre

Kosovë
Kongresi i tetë i SBASHK-ut, të shtunën vendosin për veprimet sindikale – nuk përjashtohet mundësia për grevë të përgjithshme

Kongresi i tetë i SBASHK-ut, të shtunën vendosin për veprimet sindikale – nuk përjashtohet mundësia për grevë të përgjithshme

Arsim
Zogaj: Puna e gjykatave për shërbime esenciale nuk mund të pengohet

Zogaj: Puna e gjykatave për shërbime esenciale nuk mund të pengohet

Drejtësi
Edhe administrata e Prokurorisë Themelore në Ferizaj, hyn në grevë

Edhe administrata e Prokurorisë Themelore në Ferizaj, hyn në grevë

Drejtësi
Ministria e Drejtësisë mbështet kërkesën e punëtorëve të administratës së gjykatave për rritje të pagave

Ministria e Drejtësisë mbështet kërkesën e punëtorëve të administratës së gjykatave për rritje të pagave

Drejtësi
Pas Themelores grevën e nisin edhe administrata e Gjykatës së Apelit

Pas Themelores grevën e nisin edhe administrata e Gjykatës së Apelit

Drejtësi
Sindikata e Pavarur e Judikaturës nuk e përkrah grevën e administratës, me arsyetimin se është e njëanshme

Sindikata e Pavarur e Judikaturës nuk e përkrah grevën e administratës, me arsyetimin se është e njëanshme

Kosovë
Administrata e Gjykatës Themelore në Prishtinë nga nesër hyjnë në grevë

Administrata e Gjykatës Themelore në Prishtinë nga nesër hyjnë në grevë

Kosovë
Punëtorët shëndetësorë sërish sot në grevë

Punëtorët shëndetësorë sërish sot në grevë

Shëndetësi
Punëtorët shëndetësorë nesër sërish në grevë

Punëtorët shëndetësorë nesër sërish në grevë

Shëndetësi
Punonjësit shëndetësorë sot në grevë të përgjithshme

Punonjësit shëndetësorë sot në grevë të përgjithshme

Kosovë
Punëtorët shëndetësorë të enjten hyjnë në grevë

Punëtorët shëndetësorë të enjten hyjnë në grevë

Shëndetësi