LAJMI I FUNDIT:

Grevat

29 Artikuj

Sërish thirrje për greva në tri aeroportet kryesore të Gjermanisë

Sërish thirrje për greva në tri aeroportet kryesore të Gjermanisë

Botë
Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Botë
Humolli me kritika të ashpra për Qeverinë: Po e rrezikon stabilitetin e vendit

Humolli me kritika të ashpra për Qeverinë: Po e rrezikon stabilitetin e vendit

Donjeta Zeqiraj
Të enjten vazhdon debati parlamentar për grevat

Të enjten vazhdon debati parlamentar për grevat

Kosovë
Projektligji për pagat, debati pozitë-opozitë në Kuvend dhe takimi i Osmanit me kancelarin Scholz – top lajmet e javës

Projektligji për pagat, debati pozitë-opozitë në Kuvend dhe takimi i Osmanit me kancelarin Scholz – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Të enjten seanca plenare e Kuvendit, mbahet debat parlamentar për grevën e përgjithshme të BSPK-së

Të enjten seanca plenare e Kuvendit, mbahet debat parlamentar për grevën e përgjithshme të BSPK-së

Kosovë
Të enjten debat në Kuvend lidhur me grevat, opozita fajëson Kurtin dhe e quan kokëfortë

Të enjten debat në Kuvend lidhur me grevat, opozita fajëson Kurtin dhe e quan kokëfortë

Kosovë
Rama mbështet grevistët: Kërkesa për listat është e kundërligjshme

Rama mbështet grevistët: Kërkesa për listat është e kundërligjshme

Kosovë
Ministri Murati thotë se nuk do t’i paguajnë ata që protestojnë, kërkon ndërprerjen e grevës

Ministri Murati thotë se nuk do t’i paguajnë ata që protestojnë, kërkon ndërprerjen e grevës

Financa
Mbajtja e grevave nga nënpunësit publik, kërkohet ndarja e 100 eurove edhe për punëtorët e sektorit privat

Mbajtja e grevave nga nënpunësit publik, kërkohet ndarja e 100 eurove edhe për punëtorët e sektorit privat

Financa
Deklaratat e Escobarit dhe Lajçakut, grevat dhe analiza e pagave në arsim me Projektligjin e ri – top lajmet e javës

Deklaratat e Escobarit dhe Lajçakut, grevat dhe analiza e pagave në arsim me Projektligjin e ri – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Ndërprerja e rrogave për grevistët, MF publikon komunikimin e radhës mes këshillit grevistë dhe zv.sekretarit të saj

Ndërprerja e rrogave për grevistët, MF publikon komunikimin e radhës mes këshillit grevistë dhe zv.sekretarit të saj

Kosovë
Miftaraj: Pezullimi i pagave për grevistët është cenim i rëndë i të drejtave të punëtorëve

Miftaraj: Pezullimi i pagave për grevistët është cenim i rëndë i të drejtave të punëtorëve

Të Tjera
BSPK vendos që më 12 maj të mbajë grevë në gjithë sektorin publik, më 20 maj protestë

BSPK vendos që më 12 maj të mbajë grevë në gjithë sektorin publik, më 20 maj protestë

Të Tjera
Projektligji për Paga – rrezik nga shpërthimi i pakënaqësive sociale në Kosovë

Projektligji për Paga – rrezik nga shpërthimi i pakënaqësive sociale në Kosovë

Financa
BSPK paralajmëron shqyrtimin e veprimeve sindikale të paralajmëruara

BSPK paralajmëron shqyrtimin e veprimeve sindikale të paralajmëruara

Kosovë
Franca goditet nga greva të reja kundër reformës së pensioneve

Franca goditet nga greva të reja kundër reformës së pensioneve

Të Tjera
Krasniqi: Grevat ishin të orkestruara nga PDK-ja

Krasniqi: Grevat ishin të orkestruara nga PDK-ja

Kosovë
Kirurgët vazhdojnë grevën, duan pagë 1,900 euro (Video)

Kirurgët vazhdojnë grevën, duan pagë 1,900 euro (Video)

Kosovë
Shërbyesit civilë pezullojnë përkohësisht grevën

Shërbyesit civilë pezullojnë përkohësisht grevën

Kosovë
Vazhdon greva e rektorëve në universitetet publike, kërkojnë kthimin e akreditimeve të programeve të larguara (Video)

Vazhdon greva e rektorëve në universitetet publike, kërkojnë kthimin e akreditimeve të programeve të larguara (Video)

Kosovë
Shërbyesit civilë në tri komuna të Dukagjinit nuk përfillin vendimin e sindikatave, grevat i quajnë politike (Video)

Shërbyesit civilë në tri komuna të Dukagjinit nuk përfillin vendimin e sindikatave, grevat i quajnë politike (Video)

Komunat
Njohësit e çështjeve e ekonomike: Kosova mund të përfundojë në krizë si Greqia (Video)

Njohësit e çështjeve e ekonomike: Kosova mund të përfundojë në krizë si Greqia (Video)

Financa
Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Të hënën në grevë edhe 25 mijë shërbyes civilë: Ne jemi shteti, pa neve shteti nuk funksionon (Video)

Kosovë