LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Supreme

117 Artikuj

Tolaj: Shpresojmë që Gjykata Supreme do të vendos në favor të Gani Dreshajt (Video)

Tolaj: Shpresojmë që Gjykata Supreme do të vendos në favor të Gani Dreshajt (Video)

Politikë
LDK, pas vendimit të Supremes: Askush nuk duhet të ketë frikë nga rinumërimi i votave

LDK, pas vendimit të Supremes: Askush nuk duhet të ketë frikë nga rinumërimi i votave

Politikë
Nga PZAP thonë se e respektojnë vendimin e Supremes (Video)

Nga PZAP thonë se e respektojnë vendimin e Supremes (Video)

Politikë
VV dorëzon ankesë në Supreme për vendimin e PZAP-së, presin anulimin e këtij vendimi

VV dorëzon ankesë në Supreme për vendimin e PZAP-së, presin anulimin e këtij vendimi

Politikë
Vetëvendosje sot i drejtohet gjykatës për rinumërimin e votave

Vetëvendosje sot i drejtohet gjykatës për rinumërimin e votave

Kosovë
Gjykata Supreme vendos për rastin ‘Drenica 2’

Gjykata Supreme vendos për rastin ‘Drenica 2’

Drejtësi
Gjykata Supreme vendos për ankesat e grupit Drenica

Gjykata Supreme vendos për ankesat e grupit Drenica

Kosovë
Me Ligjin e ri për Dhomën e Posaçme, hiqet kufizimi i numrit të gjyqtarëve

Me Ligjin e ri për Dhomën e Posaçme, hiqet kufizimi i numrit të gjyqtarëve

Politikë
Gjykata Supreme pranon si të bazuara dy ankesa, hedh poshtë tri të tjera

Gjykata Supreme pranon si të bazuara dy ankesa, hedh poshtë tri të tjera

Kosovë
Supremja pritet që sot të përfundojë shqyrtimin e ankesave lidhur me zgjedhjet

Supremja pritet që sot të përfundojë shqyrtimin e ankesave lidhur me zgjedhjet

Jehona Hulaj
Tetë ankesa në Supreme, shtyhet certifikimi i rezultatit zgjedhor

Tetë ankesa në Supreme, shtyhet certifikimi i rezultatit zgjedhor

Kosovë
Arianit Koci: Nesër lirohet Sami Lushtaku! (Video)

Arianit Koci: Nesër lirohet Sami Lushtaku! (Video)

Drejtësi
Ky është vendimi i Gjykatës Supreme për rastin Kleçka

Ky është vendimi i Gjykatës Supreme për rastin Kleçka

Drejtësi
Edhe Supremja i jep të drejtë rastit “Kleçka”

Edhe Supremja i jep të drejtë rastit “Kleçka”

Drejtësi
Mbrojtja dorëzon ankesë në Gjykatën Supreme kundër aktgjykimit ndaj Sami Lushtakut

Mbrojtja dorëzon ankesë në Gjykatën Supreme kundër aktgjykimit ndaj Sami Lushtakut

Kosovë
Vetëvendosje: Dhoma e Posaçme ka interes ta likuidojë “Trepçën”

Vetëvendosje: Dhoma e Posaçme ka interes ta likuidojë “Trepçën”

Jehona Hulaj
Kushtetuesja pranon se Supremja i ka dorëzuar kërkesën për shfuqizimin e ligjit për Trepçën

Kushtetuesja pranon se Supremja i ka dorëzuar kërkesën për shfuqizimin e ligjit për Trepçën

Të Tjera
Supremja konfirmon dënimin e anesteziologut në rastin “Medicus”

Supremja konfirmon dënimin e anesteziologut në rastin “Medicus”

Kosovë
Referentja e arrestuar e Gjykatës Supreme, dyshohet për ushtrim të ndikimit dhe për ryshfet (Video)

Referentja e arrestuar e Gjykatës Supreme, dyshohet për ushtrim të ndikimit dhe për ryshfet (Video)

Kronika e Zezë
Enver Hasani humb betejën për imunitet edhe me Supremen (Video)

Enver Hasani humb betejën për imunitet edhe me Supremen (Video)

Drejtësi
Supremja i hap rrugë gjykimit të Enver Hasanit (Video)

Supremja i hap rrugë gjykimit të Enver Hasanit (Video)

Kosovë