LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Speciale

2975 Artikuj

Specialja del me një sqarim pasi refuzoi kërkesën e Thaçit për zëvendësimin e gjyqtarit Guillou

Specialja del me një sqarim pasi refuzoi kërkesën e Thaçit për zëvendësimin e gjyqtarit Guillou

Kosovë
Specialja ua vazhdon paraburgimin Haxhi Shalës dhe Sabit Januzit

Specialja ua vazhdon paraburgimin Haxhi Shalës dhe Sabit Januzit

Drejtësi
Hidhet poshtë kërkesa e mbrojtjes së Thaçit për zëvendësimin e gjykatësit të procedurës paraprake, Nicolas Guillou

Hidhet poshtë kërkesa e mbrojtjes së Thaçit për zëvendësimin e gjykatësit të procedurës paraprake, Nicolas Guillou

Drejtësi
Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Drejtësi
Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Drejtësi
Ish-diplomati amerikan: Agim Krasniqi dhe Gjergj Dedaj më kanë thënë se ishin akuzuar nga UÇK-ja për tradhti

Ish-diplomati amerikan: Agim Krasniqi dhe Gjergj Dedaj më kanë thënë se ishin akuzuar nga UÇK-ja për tradhti

Drejtësi
Ish-diplomati amerikan, Byrnes: Jakup Krasniqi jetonte sipas parimeve të besës, ne kishim besim tek ai

Ish-diplomati amerikan, Byrnes: Jakup Krasniqi jetonte sipas parimeve të besës, ne kishim besim tek ai

Drejtësi
Gjykimi në Hagë, avokati i Januzit: Shuma që na ofroi MD për mbrojtje ishte e papranueshme

Gjykimi në Hagë, avokati i Januzit: Shuma që na ofroi MD për mbrojtje ishte e papranueshme

Drejtësi
Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Drejtësi
Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Drejtësi
Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Avokatja Nina Tavakoli i bashkohet ekipit mbrojtës të Hashim Thaçit

Avokatja Nina Tavakoli i bashkohet ekipit mbrojtës të Hashim Thaçit

Drejtësi
I vazhdohet paraburgimi Isni Kilajt, ky është arsyetimi nga Dhomat e Specializuara të Kosovës

I vazhdohet paraburgimi Isni Kilajt, ky është arsyetimi nga Dhomat e Specializuara të Kosovës

Drejtësi
OVL-UÇK shpall zgjedhjet, tre ish-luftëtarë në garë për kryetar

OVL-UÇK shpall zgjedhjet, tre ish-luftëtarë në garë për kryetar

Kosovë
Avokati i Isni Kilajt, Edwards: Ministria e Drejtësisë ua ktheu shpinën veteranëve në Hagë

Avokati i Isni Kilajt, Edwards: Ministria e Drejtësisë ua ktheu shpinën veteranëve në Hagë

Kosovë
Bastisja në shtëpinë e Selimit, avokati: Janë kërkuar prova që lidhen me pengim të drejtësisë

Bastisja në shtëpinë e Selimit, avokati: Janë kërkuar prova që lidhen me pengim të drejtësisë

Kosovë
Bastisjet nga Specialja, reagon Klinaku: Spektakël i radhës

Bastisjet nga Specialja, reagon Klinaku: Spektakël i radhës

Kosovë
Specialja bastisë shtëpinë e ish-komandantit Sylejman Selimi

Specialja bastisë shtëpinë e ish-komandantit Sylejman Selimi

Kosovë
Zëdhënësi i Speciales: Rasti i Shalës kryhet këtë vit, ai i ish-krerëve të UÇK-së vështirë të parashikohet

Zëdhënësi i Speciales: Rasti i Shalës kryhet këtë vit, ai i ish-krerëve të UÇK-së vështirë të parashikohet

Drejtësi
Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Drejtësi
KMDLNj: Udhëheqësit kryesorë të UÇK-së, të dhunuar nga Specialja – të pambrojtur nga shteti

KMDLNj: Udhëheqësit kryesorë të UÇK-së, të dhunuar nga Specialja – të pambrojtur nga shteti

Drejtësi
Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari flet për hierarkinë e UÇK-së

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari flet për hierarkinë e UÇK-së

Drejtësi