LAJMI I FUNDIT:

Gjykata e apelit

372 Artikuj

Vrasja e 19-vjeçarit në Tiranë, Apeli lë në burg katër të rinjtë, mes tyre tre të mitur

Vrasja e 19-vjeçarit në Tiranë, Apeli lë në burg katër të rinjtë, mes tyre tre të mitur

Shqipëri
Apeli ia zbut dënimin në dy vjet burgim njërit ish-zyrtar të MI-së, për tjetrin e vërteton dënimin

Apeli ia zbut dënimin në dy vjet burgim njërit ish-zyrtar të MI-së, për tjetrin e vërteton dënimin

Drejtësi
Gjykata e Prishtinës e humb kompetencën për të gjykuar padinë e ish-shefit të AKI-së

Gjykata e Prishtinës e humb kompetencën për të gjykuar padinë e ish-shefit të AKI-së

Drejtësi
“Ma keni marr djalin prej gjinit, sot e ke hala bankën e djalit me lula”, reagon nëna e 15-vjeçarit të vrarë në Drenas

“Ma keni marr djalin prej gjinit, sot e ke hala bankën e djalit me lula”, reagon nëna e 15-vjeçarit të vrarë në Drenas

Elfije Boletini
Pas vrasjes së 15-vjeçarit dhe babait të tij, Xhafer Bardhi u dënua me burg të përjetshëm – avokati i tij kërkon rigjykim të rastit

Pas vrasjes së 15-vjeçarit dhe babait të tij, Xhafer Bardhi u dënua me burg të përjetshëm – avokati i tij kërkon rigjykim të rastit

Elfije Boletini
Gjykata e Apelit e rikthen në arrest shtëpiak Enver Sekiraqën

Gjykata e Apelit e rikthen në arrest shtëpiak Enver Sekiraqën

Drejtësi
Apeli e kthen në rigjykim rastin për shmangie nga tatimi ndaj Milaim Zekës dhe Ilir Krasniqit

Apeli e kthen në rigjykim rastin për shmangie nga tatimi ndaj Milaim Zekës dhe Ilir Krasniqit

Drejtësi
Shteti nuk zbaton kontratën kolektive, me vendime gjyqësore humbi milionat

Shteti nuk zbaton kontratën kolektive, me vendime gjyqësore humbi milionat

Drejtësi
Familja e Marigona Osmanit kërkon që Arbër Sejdiut t’i rritet dënimi në 25 vjet apo burgim të përjetshëm

Familja e Marigona Osmanit kërkon që Arbër Sejdiut t’i rritet dënimi në 25 vjet apo burgim të përjetshëm

Drejtësi
Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu dalin para Gjykatës së Apelit

Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu dalin para Gjykatës së Apelit

Kosovë
Avokatët e Berishës ankimojnë masën e sigurisë arrest shtëpie për ish-kryeministrin

Avokatët e Berishës ankimojnë masën e sigurisë arrest shtëpie për ish-kryeministrin

Shqipëri
Apeli vërteton aktgjykimin lirues për ish-deputetin Krasniqi dhe të tjerët lidhur me terrorizëm

Apeli vërteton aktgjykimin lirues për ish-deputetin Krasniqi dhe të tjerët lidhur me terrorizëm

Drejtësi
Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj dy të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Kaçanik

Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj dy të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Kaçanik

Drejtësi
Vrasja e Liridonës – Apeli lë në paraburgim Naim Murselin dhe dy të dyshuarit e tjerë

Vrasja e Liridonës – Apeli lë në paraburgim Naim Murselin dhe dy të dyshuarit e tjerë

Drejtësi
Apeli vërteton vendimin e Themelores për anulimin e vendimit të Qeverisë për uljen e pagave të prokurorëve dhe gjyqtarëve

Apeli vërteton vendimin e Themelores për anulimin e vendimit të Qeverisë për uljen e pagave të prokurorëve dhe gjyqtarëve

Drejtësi
Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Drejtësi
Apeli vërteton dënimin me 15 mijë euro gjobë ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Drenas, i  akuzuar për korrupsion

Apeli vërteton dënimin me 15 mijë euro gjobë ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Drenas, i akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Pas betejës gjyqësore, rikthehen në vendet e punës 19 zyrtarët komunalë të Gjilanit

Pas betejës gjyqësore, rikthehen në vendet e punës 19 zyrtarët komunalë të Gjilanit

Kosovë
Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe të tjerëve

Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe të tjerëve

Drejtësi
Vrasja e Triumf Rizës, Apeli e kthen në paraburgim Ilir Abdullahun që ishte liruar me dorëzani

Vrasja e Triumf Rizës, Apeli e kthen në paraburgim Ilir Abdullahun që ishte liruar me dorëzani

Drejtësi
“Bon Vivant 1”, familja e të vrarit vendos të mos marrë pjesë në rigjykimin e tretë, kërkon të merret vendim meritor ndaj të akuzuarve

“Bon Vivant 1”, familja e të vrarit vendos të mos marrë pjesë në rigjykimin e tretë, kërkon të merret vendim meritor ndaj të akuzuarve

Drejtësi
Apeli lë në paraburgim të dyshuarit për sulmin terrorist në Bansjkë

Apeli lë në paraburgim të dyshuarit për sulmin terrorist në Bansjkë

Drejtësi
Gjykata e Apelit në Tiranë refuzon ekstradimin, lirohet ish-luftëtari i UÇK-së Dritan Goxhaj

Gjykata e Apelit në Tiranë refuzon ekstradimin, lirohet ish-luftëtari i UÇK-së Dritan Goxhaj

Shqipëri
Në rigjykimin e tretë të rastit ‘Bon Vivant I’, Prokuroria rikualifikon veprën për njërin e akuzuar nga Vrasje e rëndë në Vrasje

Në rigjykimin e tretë të rastit ‘Bon Vivant I’, Prokuroria rikualifikon veprën për njërin e akuzuar nga Vrasje e rëndë në Vrasje

Kosovë