LAJMI I FUNDIT:

Gjykata e apelit në Shkup

20 Artikuj

Aksidenti në “Llaskarcë”: Merren në pyetje ekspertët që përgatitën superekspertizën

Aksidenti në “Llaskarcë”: Merren në pyetje ekspertët që përgatitën superekspertizën

Maqedonia e Veriut
Gjykata e Apelit në Shkup ia uli dënimin ish-policit që përdhunonte të mitur

Gjykata e Apelit në Shkup ia uli dënimin ish-policit që përdhunonte të mitur

Gjyqësi
Gjykata e Apelit refuzoi kërkesën e Pançevskit, më 4 gusht seancë e re në Gjykatën e Velesit

Gjykata e Apelit refuzoi kërkesën e Pançevskit, më 4 gusht seancë e re në Gjykatën e Velesit

Gjyqësi
Kontrollohen kamerat e Gjykatës së Apelit, të punësuarit nuk kanë dhënë deklaratën e Zoran Milevskit

Kontrollohen kamerat e Gjykatës së Apelit, të punësuarit nuk kanë dhënë deklaratën e Zoran Milevskit

Gjyqësi
Shtyhet seanca për zgjedhjen e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit

Shtyhet seanca për zgjedhjen e gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit

Gjyqësi
Gjykata e Apelit i kthen pasaportën deputetit Ilija Dimovski

Gjykata e Apelit i kthen pasaportën deputetit Ilija Dimovski

Maqedonia e Veriut
Gjykata e Apelit të enjten do të vendos për burgun e Koçan dhe Aviroviq

Gjykata e Apelit të enjten do të vendos për burgun e Koçan dhe Aviroviq

Rexhep Azizi
Kamçev dhe Pandelleski dalin nga paraburgimi

Kamçev dhe Pandelleski dalin nga paraburgimi

Amir Jakupi
Gjykata e Apelit shfuqizon vendimin për nëntë vjet burg për Gjoko Popovskin

Gjykata e Apelit shfuqizon vendimin për nëntë vjet burg për Gjoko Popovskin

Amir Jakupi
Shvrgovski: Shuma e dhënë si garanci nga Mijallkovi është e mjaftueshme

Shvrgovski: Shuma e dhënë si garanci nga Mijallkovi është e mjaftueshme

Amir Jakupi
Janakieski dhe Bozhinovski të hënën do të kërkojnë shfuqizimin e masës për paraburgim

Janakieski dhe Bozhinovski të hënën do të kërkojnë shfuqizimin e masës për paraburgim

Amir Jakupi
Lidija Dimçevska është shefe e re e Gjykatës së Apelit

Lidija Dimçevska është shefe e re e Gjykatës së Apelit

Amir Jakupi
Gjykata e Apelit: Akuzat e Gruevskit janë të pavërteta të vrazhda dhe manipulim me opinionin

Gjykata e Apelit: Akuzat e Gruevskit janë të pavërteta të vrazhda dhe manipulim me opinionin

Rexhep Azizi
Gjykata e Apelit konfirmon dënimin e Talevskas

Gjykata e Apelit konfirmon dënimin e Talevskas

Amir Jakupi
Gjykata e Apelit i konfirmoi paraburgimet për Peshev dhe Docevska-Bozhinovska

Gjykata e Apelit i konfirmoi paraburgimet për Peshev dhe Docevska-Bozhinovska

Maqedonia e Veriut
Gjyqi i Apelit e konfirmoi: 19 vite burg për Kuzmanovskin që e mbyti infermieren

Gjyqi i Apelit e konfirmoi: 19 vite burg për Kuzmanovskin që e mbyti infermieren

Emir Hamzai
PSP sot do ta apelojë vendimin e Gjyqit të Apelit për Taleskin

PSP sot do ta apelojë vendimin e Gjyqit të Apelit për Taleskin

Emir Hamzai
Ja sa lëndë të vjetra të pazgjidhura ka Gjykata Penale, më e vjetra është e vitit 1998

Ja sa lëndë të vjetra të pazgjidhura ka Gjykata Penale, më e vjetra është e vitit 1998

Emir Hamzai
Katica dëshiron ta ndërmerr rastin “Bozhinovski”, ndërsa pushteti nuk e do gazetarin në liri

Katica dëshiron ta ndërmerr rastin “Bozhinovski”, ndërsa pushteti nuk e do gazetarin në liri

Venhar Ramadani
Vërtetohet dënimi 14-vjeçar për vrasjen e maturantit Angel nga Gjorçe Petrovi

Vërtetohet dënimi 14-vjeçar për vrasjen e maturantit Angel nga Gjorçe Petrovi

Venhar Ramadani