LAJMI I FUNDIT:

GIZ

82 Artikuj

Lansohet Fondi për Inovacion nga GIZ dhe ICK

Lansohet Fondi për Inovacion nga GIZ dhe ICK

Teknologji
Ratifikohet Marrëveshja me vlerë 2.4 milionë në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ

Ratifikohet Marrëveshja me vlerë 2.4 milionë në mes të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ

Biznes
Qeveria dhe GIZ me projekt prej 2.4 milionë euro për sektorin privat

Qeveria dhe GIZ me projekt prej 2.4 milionë euro për sektorin privat

Biznes
Mitrovica fillon realizimin e projektit për ndarjen e mbeturinave organike

Mitrovica fillon realizimin e projektit për ndarjen e mbeturinave organike

Të Tjera
Ministria e Punës dhe GIZ-DIMAK flasin për migrim legal dhe punësim

Ministria e Punës dhe GIZ-DIMAK flasin për migrim legal dhe punësim

Të Tjera
Rahoveci dhe GIZ arrijnë marrëveshje për energjinë

Rahoveci dhe GIZ arrijnë marrëveshje për energjinë

Energjetika
Haradinaj: Qeveria ka marrë obligim për përmirësimin e arsimit në vend

Haradinaj: Qeveria ka marrë obligim për përmirësimin e arsimit në vend

Arsim
Mundësi punësimi për më shumë se 400 punëkërkues

Mundësi punësimi për më shumë se 400 punëkërkues

Të Tjera
Do bëhet përgatitja cilësore e mësimdhënësve në Kosovë

Do bëhet përgatitja cilësore e mësimdhënësve në Kosovë

Arsim
Kosova duhet të shtojë buxhetin për arsim

Kosova duhet të shtojë buxhetin për arsim

Arsim
GIZ premton përkrahje për Ministrinë e Punës

GIZ premton përkrahje për Ministrinë e Punës

Të Tjera
Mbahet java për zhvillim të qëndrueshëm në Kosovë

Mbahet java për zhvillim të qëndrueshëm në Kosovë

Të Tjera
GIZ-i gjerman konfirmon mbështetjen për procesin intergrues të Kosovës

GIZ-i gjerman konfirmon mbështetjen për procesin intergrues të Kosovës

Kosovë
Gjermania i dhuron Kosovës grant në vlerë mbi 5 milionë euro për menaxhimin e mbeturinave

Gjermania i dhuron Kosovës grant në vlerë mbi 5 milionë euro për menaxhimin e mbeturinave

Financa
Në Prishtinë me 4 maj hapet ‘Panairi i Punës 2018’

Në Prishtinë me 4 maj hapet ‘Panairi i Punës 2018’

Të Tjera
MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

Kosovë
ATK dhe GIZ vazhdojnë bashkëpunimin edhe gjatë vitit 2018

ATK dhe GIZ vazhdojnë bashkëpunimin edhe gjatë vitit 2018

Financa
Themelohet Parku Inovativ dhe trajnues Kosovë-Gjermani

Themelohet Parku Inovativ dhe trajnues Kosovë-Gjermani

Biznes
Banka Botërore dhe GIZ-i vazhdojnë të mbështesin ATK-në

Banka Botërore dhe GIZ-i vazhdojnë të mbështesin ATK-në

Biznes
MPMS certifikon 164 punëkërkues të rinj

MPMS certifikon 164 punëkërkues të rinj

Të Tjera
Punëtoria e GIZ-it me ATK-në

Punëtoria e GIZ-it me ATK-në

Të Tjera
Mbahet konferenca “Pengesa qindra milionëshe: Energjia elektrike”

Mbahet konferenca “Pengesa qindra milionëshe: Energjia elektrike”

Biznes
MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë

MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë

Bujqësi
GIZ dhe ICK krijojnë vende të reja të punës për të rinjtë në Kosovë

GIZ dhe ICK krijojnë vende të reja të punës për të rinjtë në Kosovë

Lajme Teknologji