LAJMI I FUNDIT:

GIZ

82 Artikuj

Ministri Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Ministri Beqaj: Synojmë krijimin e punësimit përmes ngritjes së aftësive eksportuese

Të Tjera
Ambasadori Christian Heldt: Gjermania do ta përkrahë energjinë e ripërtërishme në Kosovë

Ambasadori Christian Heldt: Gjermania do ta përkrahë energjinë e ripërtërishme në Kosovë

Ekonomi
Hapet Panairi i Punës dhe Karrierës 2019

Hapet Panairi i Punës dhe Karrierës 2019

Të Tjera
Sektori i bujqësisë me potencial për rritje të eksporteve në Kosovë

Sektori i bujqësisë me potencial për rritje të eksporteve në Kosovë

Bujqësi
Ministrja Ziviq priti në takim drejtorin e GIZ-it, David Oberhuber

Ministrja Ziviq priti në takim drejtorin e GIZ-it, David Oberhuber

Bujqësi
Hapet Panairi i Punës në Pejë

Hapet Panairi i Punës në Pejë

Të Tjera
Panairi i Punës një mundësi e mirë për të rinjtë dhe bizneset

Panairi i Punës një mundësi e mirë për të rinjtë dhe bizneset

Biznes
Sot hapet panairi i punës në Prizren

Sot hapet panairi i punës në Prizren

Të Tjera
Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Ekonomi
Bytyqi: Ende kemi nevojë për përkrahjen e Gjermanisë në arsim

Bytyqi: Ende kemi nevojë për përkrahjen e Gjermanisë në arsim

Arsim
Matoshi: Kemi pastruar 903 deponi gjatë tre muajve të fundit

Matoshi: Kemi pastruar 903 deponi gjatë tre muajve të fundit

Të Tjera
MASHT-i ka realizuar 68 përqind të objektivave gjatë vitit 2018

MASHT-i ka realizuar 68 përqind të objektivave gjatë vitit 2018

Arsim
Banka Botërore dhe Gjermania mbështesin Kosovën për avancimin e sistemit tatimor

Banka Botërore dhe Gjermania mbështesin Kosovën për avancimin e sistemit tatimor

Financa
GIZ-i gjerman do të mbështesë ATK-në

GIZ-i gjerman do të mbështesë ATK-në

Të Tjera
GIZ-i do të vazhdojë ta përkrahë arsimin në Kosovë edhe gjatë dy viteve të ardhshme

GIZ-i do të vazhdojë ta përkrahë arsimin në Kosovë edhe gjatë dy viteve të ardhshme

Politikë
Ministria e Mjedisit dhe GIZ nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për menaxhimin e ndryshimeve klimatike

Ministria e Mjedisit dhe GIZ nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për menaxhimin e ndryshimeve klimatike

Të Tjera
Ministria e Mjedisit nis projektin për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe kënaçeve

Ministria e Mjedisit nis projektin për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe kënaçeve

Të Tjera
MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

Kosovë
Bytyqi: Kosova ka nevojë për modelin e arsimit gjerman

Bytyqi: Kosova ka nevojë për modelin e arsimit gjerman

Kosovë
Haradinaj takon përfaqësuesit e GIZ-it gjerman: Ngritja e cilësisë në arsim, prioritet i qeverisë

Haradinaj takon përfaqësuesit e GIZ-it gjerman: Ngritja e cilësisë në arsim, prioritet i qeverisë

Kosovë
Lansohet portali publik për transparencën buxhetore

Lansohet portali publik për transparencën buxhetore

Financa
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ ndajnë 12 bursa të plota në vlerë 100 mijë dollarë

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë dhe GIZ ndajnë 12 bursa të plota në vlerë 100 mijë dollarë

Të Tjera
Ministria e Mjedisit dhe GIZ-i nënshkruajnë marrëveshje, ndahen 7 milionë euro për menaxhim të mbeturinave

Ministria e Mjedisit dhe GIZ-i nënshkruajnë marrëveshje, ndahen 7 milionë euro për menaxhim të mbeturinave

Të Tjera
GIZ vazhdon ta mbështesë ATK-në

GIZ vazhdon ta mbështesë ATK-në

Financa