LAJMI I FUNDIT:
Gentli Shoes

Gentli Shoes

27 Artikuj

Info

Gentli Shoes janë të pranishëm në pikat kryesore tregtare në Prishtinë, Tiranë, Prizren, Ferizaj dhe Pejë me dhjetë shitore, nëpërmjet të cilave mundohen ta shfaqin dashurinë për këpucën dhe për jetesë cilësore.

American Retail Park – shtëpia e re e Gentli Shoes në Pejë

American Retail Park – shtëpia e re e Gentli Shoes në Pejë

Gentli Shoes