LAJMI I FUNDIT:

FSK

1936 Artikuj

Ky është qëndrimi i Anton Qunit për shndërrimin e FSK-së në FAK

Ky është qëndrimi i Anton Qunit për shndërrimin e FSK-së në FAK

Kosovë
Thaçi: FSK-ja është ushtria e ardhshme e Kosovës

Thaçi: FSK-ja është ushtria e ardhshme e Kosovës

Siguri
FSK përuron Qendrën e trajnimit për kërkim shpëtim

FSK përuron Qendrën e trajnimit për kërkim shpëtim

Siguri
Rrahman Rama vizitoj kontingjentin FSK-së në stërvitjen e përbashkët “Joint Effort-16”

Rrahman Rama vizitoj kontingjentin FSK-së në stërvitjen e përbashkët “Joint Effort-16”

Kosovë
FSK merr pjesë në “Immediate Response 16”

FSK merr pjesë në “Immediate Response 16”

Kosovë
FSK-ja përkrah Ushtrisë Shqiptare dhe britanike (Foto)

FSK-ja përkrah Ushtrisë Shqiptare dhe britanike (Foto)

Kosovë
Demolli njofton britanikun Gurr për procesin e transformimit të FSK-së në FAK

Demolli njofton britanikun Gurr për procesin e transformimit të FSK-së në FAK

Kosovë
FSK-ja merr pjesë në ushtrimin fushor “Joint effort 16” në Shqipëri

FSK-ja merr pjesë në ushtrimin fushor “Joint effort 16” në Shqipëri

Siguri
FSK-ja pjesë e ushtrimit fushor “ Reagimi i Menjëhershëm -16 ” në Slloveni dhe Kroaci

FSK-ja pjesë e ushtrimit fushor “ Reagimi i Menjëhershëm -16 ” në Slloveni dhe Kroaci

Kosovë
Miglieta përshëndetet me krerët e FSK-së

Miglieta përshëndetet me krerët e FSK-së

Kosovë
FSK -ja tanimë ka rritje të besueshmërisë edhe nga minoriteti serb

FSK -ja tanimë ka rritje të besueshmërisë edhe nga minoriteti serb

Kosovë
Haziri: FSK ka kapacitete për emergjenca në Kosovë dhe jashtë saj

Haziri: FSK ka kapacitete për emergjenca në Kosovë dhe jashtë saj

Siguri
Gjenerali Enver Cikaqi diplomoi në “Kolegjin Mbretëror të Mbrojtjes” në Londër

Gjenerali Enver Cikaqi diplomoi në “Kolegjin Mbretëror të Mbrojtjes” në Londër

Kosovë
Mbahet forumi i parë i nënoficerëve të lartë të FSK-së

Mbahet forumi i parë i nënoficerëve të lartë të FSK-së

Kosovë
Demaku: Shndërrimi i FSK-së në Ushtri është çështje politike (Video)

Demaku: Shndërrimi i FSK-së në Ushtri është çështje politike (Video)

Kosovë
Certifikohen instruktorë të FSK-së për Fitnes Fizik

Certifikohen instruktorë të FSK-së për Fitnes Fizik

Kosovë
Ushtari i FSK-së ia jep adoleshentit armën gjatë marshimit (Foto)

Ushtari i FSK-së ia jep adoleshentit armën gjatë marshimit (Foto)

Siguri
Pjesëtarë të FSK-së kryejnë kursin për parashutizëm luftarak në Kroaci

Pjesëtarë të FSK-së kryejnë kursin për parashutizëm luftarak në Kroaci

Kosovë
“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

“Kosovës i duhet ushtria për mbrojtjen e territorit e sovranitetit” (Video)

Siguri
Rama: FSK-në s’mund ta udhëheqin njerëz që vinë nga rruga

Rama: FSK-në s’mund ta udhëheqin njerëz që vinë nga rruga

Siguri
Kadetë të FSK-së, bashkë me ushtarë të 13 shteteve, përfunduan ushtrimin fushor në Maqedoni

Kadetë të FSK-së, bashkë me ushtarë të 13 shteteve, përfunduan ushtrimin fushor në Maqedoni

Kosovë
Kadetët e FSK-së u bashkohen ushtrive të rajonit të Maqedoni

Kadetët e FSK-së u bashkohen ushtrive të rajonit të Maqedoni

Kosovë
Kosova feston 4 Korrikun

Kosova feston 4 Korrikun

Kosovë
40 mijë euro për dushtualetet e FSK-së

40 mijë euro për dushtualetet e FSK-së

Kosovë