LAJMI I FUNDIT:

Flamur Sefaj

99 Artikuj

Sefaj: Në Pejën e fëmijërisë sime gjeta përkrahjen e qytetarëve që besojnë në shtet ndërtim

Sefaj: Në Pejën e fëmijërisë sime gjeta përkrahjen e qytetarëve që besojnë në shtet ndërtim

Kosovë
LDK hap degë në Radavc të Pejës, Sefaj bënë thirrje për votim

LDK hap degë në Radavc të Pejës, Sefaj bënë thirrje për votim

Kosovë
Flamur Sefaj nga AKR: Obligim yni që t’i trajtojmë në mënyrën e  duhur profesionistët shëndetësorë dhe pjesëtarët e sigurisë

Flamur Sefaj nga AKR: Obligim yni që t’i trajtojmë në mënyrën e  duhur profesionistët shëndetësorë dhe pjesëtarët e sigurisë

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Mblidhet Komisioni hetimor për deportimin e turqve, pritet të intervistohet presidenti Thaçi

Mblidhet Komisioni hetimor për deportimin e turqve, pritet të intervistohet presidenti Thaçi

Kosovë
Kryeministri emëron zyrtarisht Ekrem Mustafën ministër të Punëve të Brendshme (Dokument)

Kryeministri emëron zyrtarisht Ekrem Mustafën ministër të Punëve të Brendshme (Dokument)

Kosovë
Sa folën ministrat? Këto janë shpenzimet për mbushje (Video)

Sa folën ministrat? Këto janë shpenzimet për mbushje (Video)

Lulzim Ahmeti
Shpenzimet e ministrave me vetura zyrtare (Video)

Shpenzimet e ministrave me vetura zyrtare (Video)

Lulzim Ahmeti
Sefaj: Largimi im kishte prapavijë politike

Sefaj: Largimi im kishte prapavijë politike

Kosovë
Haradinaj: Gjysma e punës është kryer me vendimin për shkarkimin e Sefajt dhe Gashit (Video)

Haradinaj: Gjysma e punës është kryer me vendimin për shkarkimin e Sefajt dhe Gashit (Video)

Kosovë
A e ruajti Haradinaj ‘paqen’ brenda koalicionit?

A e ruajti Haradinaj ‘paqen’ brenda koalicionit?

Kosovë
Flet ministri në largim Flamur Sefaj: Nuk u pajtova me arsyet për shkarkimin tim

Flet ministri në largim Flamur Sefaj: Nuk u pajtova me arsyet për shkarkimin tim

Politikë
Sefaj i ofron Haradinajt dorëheqjen e parevokueshme nga posti i ministrit

Sefaj i ofron Haradinajt dorëheqjen e parevokueshme nga posti i ministrit

Politikë
Kusari-Lila: Nëse Gashi mbetet në krye të AKI-së vuloset kapitullimi i Haradinajt

Kusari-Lila: Nëse Gashi mbetet në krye të AKI-së vuloset kapitullimi i Haradinajt

Kosovë
Makolli: Çështja e ministrit Sefaj në duart e Pacollit

Makolli: Çështja e ministrit Sefaj në duart e Pacollit

Kosovë
Rrahim Pacolli: Nëse ministri Sefaj nuk e vazhdon punën, AKR do të largohet nga koalicioni

Rrahim Pacolli: Nëse ministri Sefaj nuk e vazhdon punën, AKR do të largohet nga koalicioni

Politikë
AKR pranon kërkesën e Haradinajt, nesër zyrtarizohet shkarkimi i ministrit Sefaj

AKR pranon kërkesën e Haradinajt, nesër zyrtarizohet shkarkimi i ministrit Sefaj

Politikë
Shala: Driton Gashi e Flamur Sefaj “kurban” të dikujt

Shala: Driton Gashi e Flamur Sefaj “kurban” të dikujt

Politikë
Shkarkimi i ministrit Sefaj, AKR pritet që nesër të merr vendim

Shkarkimi i ministrit Sefaj, AKR pritet që nesër të merr vendim

Politikë
Bahtiri: AKR nuk ka pranuar shkarkimin e ministrit Sefaj, raportimet janë të pavërteta

Bahtiri: AKR nuk ka pranuar shkarkimin e ministrit Sefaj, raportimet janë të pavërteta

Kosovë
Ministri Sefaj dhe shefi i AKI-së “kurbanë” të Listës serbe

Ministri Sefaj dhe shefi i AKI-së “kurbanë” të Listës serbe

Elfije Boletini
Haradinaj: Sefaj e Gashi s’e kanë besimin tim, prandaj i shkarkova

Haradinaj: Sefaj e Gashi s’e kanë besimin tim, prandaj i shkarkova

Kosovë
Nisma mbledhë urgjent Kryesinë

Nisma mbledhë urgjent Kryesinë

Kosovë
Haradinaj për shkarkimin e Gashit dhe Sefajt: Nuk ka kthim mbrapa

Haradinaj për shkarkimin e Gashit dhe Sefajt: Nuk ka kthim mbrapa

Politikë