LAJMI I FUNDIT:

Financë

27 Artikuj

Luftimi i ekonomisë joformale, 65 për qind e qytetarëve thonë se është përgjegjësi e tyre

Luftimi i ekonomisë joformale, 65 për qind e qytetarëve thonë se është përgjegjësi e tyre

Pyper
Shmangia e detyrimeve tatimore nga bizneset, ATK nis inspektimet në terren

Shmangia e detyrimeve tatimore nga bizneset, ATK nis inspektimet në terren

Financa
Diskutimi mbi pagën minimale – a duhet të ndryshohet kjo në Kosovë?

Diskutimi mbi pagën minimale – a duhet të ndryshohet kjo në Kosovë?

Financa
FMN: Kosova dhe Shqipëria tri herë më të varfra se vendet e Perëndimit, të fundit në Evropë për të ardhura

FMN: Kosova dhe Shqipëria tri herë më të varfra se vendet e Perëndimit, të fundit në Evropë për të ardhura

Financa
Gjermania urdhëron Deutsche Bank të kujdeset më shumë për parandalimin e pastrimit të parave

Gjermania urdhëron Deutsche Bank të kujdeset më shumë për parandalimin e pastrimit të parave

Botë
BE: Miliarda euro për të dalë nga kriza e pandemisë COVID-19

BE: Miliarda euro për të dalë nga kriza e pandemisë COVID-19

Financa
Çfarë na tregon historia për rritjen ekonomike pas pandemive?

Çfarë na tregon historia për rritjen ekonomike pas pandemive?

Botë
Biden: Pakoja e ndihmës ekonomike prej 1.9 trilion dollarësh do të hapë 7 milionë vende pune

Biden: Pakoja e ndihmës ekonomike prej 1.9 trilion dollarësh do të hapë 7 milionë vende pune

Botë
Nuk ndalet Bitcoin, brenda një jave vlera e tij rritet rreth 30 për qind

Nuk ndalet Bitcoin, brenda një jave vlera e tij rritet rreth 30 për qind

Botë
Gjermania do të marr 180 miliardë euro borxhe të reja për vitin 2021

Gjermania do të marr 180 miliardë euro borxhe të reja për vitin 2021

Botë
Pandemia COVID-19 shton 15 trilionë dollarë në borxhin botëror

Pandemia COVID-19 shton 15 trilionë dollarë në borxhin botëror

Botë
Bitcoin rritet me mbi 17,000 dollarë, hera e parë në gati 3 vjet

Bitcoin rritet me mbi 17,000 dollarë, hera e parë në gati 3 vjet

Botë
​Kërkohet të mos kufizohet përqindja e tërheqjes së mjeteve financiare nga Trusti

​Kërkohet të mos kufizohet përqindja e tërheqjes së mjeteve financiare nga Trusti

Financa
Dogana e Kosovës realizon 115 milionë euro më pak të hyra

Dogana e Kosovës realizon 115 milionë euro më pak të hyra

Financa
Transferohen Bitcoina në vlerë rreth 1,000,000,000 dollarë

Transferohen Bitcoina në vlerë rreth 1,000,000,000 dollarë

Botë
Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

Financa
Ndikimi i pandemisë COVID-19, Ryanair regjistron humbjen e parë në 30 vitet e fundit

Ndikimi i pandemisë COVID-19, Ryanair regjistron humbjen e parë në 30 vitet e fundit

Botë
Bankat në Kosovë gjatë korrikut kanë miratuar mbi 180 milionë euro kredi – vlera më të lartë që prej krijimit të sistemit bankar në vend

Bankat në Kosovë gjatë korrikut kanë miratuar mbi 180 milionë euro kredi – vlera më të lartë që prej krijimit të sistemit bankar në vend

Financa
Pandemia COVID-19 shkakton miliona euro borxhe për shërbimet komunale në Kosovë

Pandemia COVID-19 shkakton miliona euro borxhe për shërbimet komunale në Kosovë

Financa
Shoqata e Bankave të Kosovës fillon kampanjën informuese për rritjen e pagesave me kartela bankare

Shoqata e Bankave të Kosovës fillon kampanjën informuese për rritjen e pagesave me kartela bankare

Financa
Dalin pagat në Telekomin e Kosovës

Dalin pagat në Telekomin e Kosovës

Financa
Mbahet takimi për rimëkëmbjen e Telekomit të Kosovës

Mbahet takimi për rimëkëmbjen e Telekomit të Kosovës

Financa
Bie për 72 për qind fitimi i bankave në Shqipëri

Bie për 72 për qind fitimi i bankave në Shqipëri

Financa
Dukati venedikas dhe fiorini i Firences – monedhat që kanë qarkulluar në Shqipëri

Dukati venedikas dhe fiorini i Firences – monedhat që kanë qarkulluar në Shqipëri

Financa