LAJMI I FUNDIT:

Feja

17 Artikuj

Raporti i DASH për lirinë fetare në Shqipëri

Raporti i DASH për lirinë fetare në Shqipëri

Shqipëri
Fuad Ramiqi e Dardan Gashi përplasen për neutralitetin e shtetit ndaj besimeve fetare në Kosovë

Fuad Ramiqi e Dardan Gashi përplasen për neutralitetin e shtetit ndaj besimeve fetare në Kosovë

Kosovë
Kim: Shqipëria shihet si lider botëror për harmoninë ndërfetare

Kim: Shqipëria shihet si lider botëror për harmoninë ndërfetare

Shqipëri
55-vjetori i shembjes së objekteve fetare nga komunizmi, Basha: Nderojmë sakrificën e klerikëve që e mbajtën ndezur besimin

55-vjetori i shembjes së objekteve fetare nga komunizmi, Basha: Nderojmë sakrificën e klerikëve që e mbajtën ndezur besimin

Shqipëri
Si fetë po e përdorin teknologjinë – për të “mposhtur” coronavirusin

Si fetë po e përdorin teknologjinë – për të “mposhtur” coronavirusin

Nga Bota
SHBA: Ballkanit i duhet bashkëpunimi mes politikës dhe fesë

SHBA: Ballkanit i duhet bashkëpunimi mes politikës dhe fesë

Ballkan
Thaçi: Feja në Kosovë në shërbim të forcimit të paqes dhe tolerancës

Thaçi: Feja në Kosovë në shërbim të forcimit të paqes dhe tolerancës

Kosovë
Rrëfimi prapa filmit më komik e më kontrovers të historisë së kinematografisë: “Life of Brian”

Rrëfimi prapa filmit më komik e më kontrovers të historisë së kinematografisë: “Life of Brian”

Filmi
Kam vendosur tek cili zot të mos besoj

Kam vendosur tek cili zot të mos besoj

Fjala+
Pornostarja la filmat porno, iu kthye fesë! (Foto)

Pornostarja la filmat porno, iu kthye fesë! (Foto)

Nga Bota
Feja kundër martesave të të njëjtës gjini

Feja kundër martesave të të njëjtës gjini

Shqipëri
Qytetarët e Maqedonisë janë më fetarët në Ballkan

Qytetarët e Maqedonisë janë më fetarët në Ballkan

Bashkim Iljazi
Kosova, e ndarë pro dhe kundër futjes së lëndës fetare në shkolla (Video)

Kosova, e ndarë pro dhe kundër futjes së lëndës fetare në shkolla (Video)

Arsim
Reagon Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi i lirisë fetare

Reagon Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi i lirisë fetare

Maqedonia e Veriut
Kjo do jetë feja kryesore në botë në vitin 2070

Kjo do jetë feja kryesore në botë në vitin 2070

Nga Bota
Feja dhe shkenca, kundërshtare apo bashkudhëtare?

Feja dhe shkenca, kundërshtare apo bashkudhëtare?

Opinione
Feja në shkollë: Komunitetet fetare e mirëpresin, të tjerët me polemika (Video)

Feja në shkollë: Komunitetet fetare e mirëpresin, të tjerët me polemika (Video)

Shqipëri